KIJK. Pauline Slangen verrast met mini-striptease op podium van ‘Vlaanderen feest’

De Vlaamse feestdag is donderdagvanavond gevierd op de Grote Markt in Antwerpen met optredens van onder meer Metejoor, Gene Thomas, Celien en Margriet Hermans, Camille en Aaron Blommaert. Pauline Slangen verraste alvast met een opvallende outfit. 

Meer krantenkoppen in België

Leon en Francine uit Deerlijk vieren diamanten huwelijk

Het diamanten echtpaar Leon Vandenbulcke (81) en Francine Goemaere (80), wonende in de Stationsstraat, werd in het gemeentehuis ontvangen. Het koppel leerde elkaar kennen in de toenmalige feestzaal Wit Paard in de Hoogstraat in Deerlijk. De jubilarissen hebben twee kinderen, drie kleinkinderen en één achterkleinkind. Leon werkte dertig jaar bij Bekaert in Zwevegem en Francine
The post Leon en

Lees meer »

Luc Steeno zingt 35 jaar later “Ik Mis Je Elke Dag’ nog eens op het podium van ‘Tien om te Zien’ in Westende: “Het publiek dat kijkt, is nog altijd ONS publiek”

In maart 1989 stond Luc Steeno in het Globe Show Center in Denderleeuw voor een opname van ‘Tien om te Zien’. Toen zong hij ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’, waarmee hij maar liefst in die periode 22 keren dit liedjesprogramma haalde. Op woensdag 17 juli stond Luc terug met dezelfde song op het TOTZ-podium aan de Rotonde

Lees meer »

Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie

De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor onweer. Van 14 uur tot en met donderdagavond 21 uur heeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Red Lion Arthur De Sloover en Red Panther Alix Gerniers, neef en nicht op de Spelen: “Arthur is eerder rustig op het veld, ik ben een furie”

Het hockeybloed gaat diep terug bij Red Lion Arthur De Sloover (27) en Red Panther Alix Gerniers (31). Grootvader Xavier Gerniers was in zijn jonge tijd al international, nu staan de kleinkinderen samen op de Spelen. Een interview met de twee internationals over zichzelf, een hockeygekke familie, de olympische droom en een belofte die in 2012 werd gemaakt.

Lees meer »

VS maken vonnisafspraak met vermoedelijk brein achter 9/11

De Pakistaanse jihadstrijder en Al Qaeda-lid Khalid Sheikh Mohammed, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001, heeft in de VS samen met twee medebeschuldigden een vonnisafspraak aanvaard. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Defensie woensdag bekend in een korte mededeling.

Lees meer »