KIJK. De sfeer zit onder nul in ‘B&B zoekt lief’: “Wat voor een onbeschofte mens ben jij eigenlijk?”

In Portugal is de sfeer helemaal omgeslagen. Jelmont (62) – die er B&B Kairos Casa Grande uitbaat – neemt zijn twee dames mee naar een wijnproeverij. Maar nog voor Vicky en Ingrid daar zijn aangekomen, heeft de stemming een dieptepunt bereikt. 

Meer krantenkoppen in België

Daniel en Andrea vieren diamanten huwelijksjubileum

In het gemeentehuis is het diamanten huwelijksjubileum van Daniel Vandenbroucke (87) en Andrea Devlaemynck (82) gevierd. Het koppel woont in de boulevard in Dentergem. Daniel kwam in 1964 in Dentergem wonen. Hij werd er veldwachter en bleef dat tot aan zijn pensioen in 1998. (foto vadu)
The post Daniel en Andrea vieren diamanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Fabiola putte zichzelf uit in verontschuldigingen”: Yolanda was jarenlang kamermeisje van koning Boudewijn

“Hij was ‘le roi triste’, maar hier fleurde hij op.” Koning Boudewijn stierf op de plek waar hij zijn gelukkigste dagen doorbracht: in Villa Astrida in het Spaanse kuststadje Motril kreeg hij op 31 juli 1993 een hartaanval. Zeven jaar lang werkte Yolanda Mira Martín er als kamermeisje voor Boudewijn en Fabiola. In ‘Story’ geeft ze een unieke rondleiding op

Lees meer »

De nieuwe start van Arthur Vermeeren bij Atlético: Diego Simeone geeft hem complimenten, maar krijgt hij ook kansen?

Op de eerste elftalfoto van het nieuwe seizoen staat Arthur Vermeeren (19) te glimmen naast Axel Witsel. Het is een beeld zonder garanties. Vermeeren keerde een week vroeger uit vakantie, wat enorm wordt geapprecieerd door Atlético en trainer Diego Simeone. Een blik in de zomer van Vermeeren en de plannen van Atlético: wat gebeurt er met de Rode Duivel als

Lees meer »

“Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper lanceert een nieuwe campagne met de slogan ‘Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt’. De cijfers voor positieve drugtesten gaan de hoogte in en er werden vaak meer positieve drugtests dan alcoholtests afgelegd.
The post “Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »