KIJK. De sfeer zit onder 0 in ‘B&B zoekt lief’: “Wat voor een onbeschofte mens ben jij eigenlijk?”

In Portugal is de sfeer helemaal omgeslagen. Jelmont (62) – die er B&B Kairos Casa Grande uitbaat – neemt zijn twee dames mee naar een wijnproeverij. Maar nog voor Vicky en Ingrid daar zijn aangekomen, heeft de stemming een dieptepunt bereikt. 

Meer krantenkoppen in België

“De scheidsrechter op de tatami is niet meer dan een marionet”: judoka Nikiforov “gedegouteerd” na uitschakeling

Hij kon het nauwelijks geloven, Toma Nikiforov. Onze Belgische judoka kreeg in z’n eerste ronde tegen de Kazach Sharkhan een derde shido (bestraffing) voor passiviteit. Het was eigenlijk Sharkhan die de hele tijd tegen de mat ging liggen. Een misnoegde Nikiforov is zo wel meteen uitgeschakeld op de Spelen. “Vanwege die scheidsrechterlijke beslissingen is het vaak niet de sterkste die

Lees meer »

132 mensen even geëvacueerd uit flatgebouwen door uitgebrande pizzeria in Nieuwpoort: “Als deze brandgeur blijft, hopen we op een andere flat” 

Verschillende flatgebouwen aan het strand van Nieuwpoort werden in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd door een brand die een Italiaans restaurant vernielde. Na een opvang van enkele uren mochten de 132 flatbewoners terugkeren, maar een aantal zocht meteen elders onderdak. “Wij blijven met de ramen open, tenzij deze geur blijft hangen”, zegt Patrick in de flat boven de

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

De zotte zesdaagse van Evenepoel tussen Nice en Parijs: “Maandag lag ik om half vijf in bed. Pas vrijdag was ik een béétje fris”

Een race tegen de klok, was het voor Remco Evenepoel om zich tot olympisch kampioen te kronen. In koers, maar óók op weg ernaartoe. Amper zes dagen nadat hij op het eindpodium van de Tour in Nice stond, pronkte Evenepoel in Parijs met tijdritgoud. Een zotte zesdaagse met een feestje tot in de vroege uurtjes, veel slaap en… slechte benen.

Lees meer »

Ongeloof in thuisstad Meesseman na onverwacht olympisch verlies: “Nu moeten we stunten tegen de States”

“Gaan we nog in Parijs geraken?” Na het onverwacht verlies van de Belgian Cats op de Spelen heerste ongeloof in de kantine van het Iepers sportcentrum, waar de olympische matchen worden getoond op groot scherm. “Dit is de teleurstelling waar we voor vreesden”, zegt mama Mestdagh.
The post Ongeloof in thuisstad Meesseman na onverwacht olympisch verlies: “Nu moeten we

Lees meer »

In Thailand geeft boksen kans op slagen

In Thailand doet boksen de harten van het volk sneller slaan. De sport opent er deuren richting Olympische Spelen of een beter leven. Een voltreffer in een land met een van de grootste inkomstenverschillen ter wereld.

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Israël blijft belangrijke tegenstanders uitschakelen: “Hamas-commandant en prominent Hezbollah-lid gedood terwijl ze in wagen zaten”

Bij twee verschillende droneaanvallen op wagens zijn naar verluidt een Hamas-commandant en een prominent Hezbollah-lid gedood. Het Israëlische leger blijft op die manier belangrijke tegenstanders uitschakelen. De Verenigde Staten brengen extra oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen naar het Midden-Oosten om Israël te helpen tegen een eventuele aanval van Iran en diens bondgenoten. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »