Kafka bij Eendracht Aalst: club wil thuismatchen in Limburg afwerken (maar botst op njet van Voetbal Vlaanderen)

In Aalst is voetbal al lang geen feest meer. Als het van het bestuur van Eendracht Aalst afhangt, speelt het zijn thuiswedstrijden straks in Heusden-Zolder. Al is dat buiten Voetbal Vlaanderen gerekend, dat het plan blokkeert. “Het zou nogal gek zijn als we dat zouden toelaten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Venetië verbiedt groepen toeristen van meer dan 25 mensen

Vanaf vandaag zijn groepen van meer dan 25 toeristen verboden in de Noord-Italiaanse stad Venetië. Gidsen mogen van de lokale autoriteiten ook niet langer hun groep toespreken met een luidspreker. Het gaat om de zoveelste poging van de stad om de gevolgen van hinderlijk massatoerisme zo veel mogelijk te beperken voor de inwoners.

Lees meer »

Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden durende reis: “Onze boodschap? Wacht niet om je dromen waar te maken”

Binnenkort vertrekken Sarah, Johnny en hun dochtertjes Mia en Noé voor het avontuur van hun leven. Zes maanden lang gaat het Oostendse gezin na een intense voorbereiding en op hun eigen onnavolgbare manier de vele wonderen van Zuidoost-Azië en Japan ontdekken. “We hopen dat ons verhaal mensen kan inspireren.”
The post Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden

Lees meer »

Mysterie rond laatste vlammendragers opgelost, hevige regenval is domper: dit was de openingsceremonie

Parijs 2024 is nu écht van start gegaan. De openingsceremonie van de Olympische Spelen kreeg bakken regen te verwerken en duurde láng. Maar in het slot werden de geduldigen toch beloond met een straf (weder)optreden van Céline Dion. Én ze ontdekten ook welke sporters de olympische vlam mochten aansteken: Marie-José Perec en Teddy Riner en dus niét de mysterieuze ‘Zorro’.

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht reishulporganisatie Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »