Kadasteraangifte indienen kan voortaan via MyMinfin

De aangifte van het kadaster kan voortaan digitaal ingediend worden via MyMinfin. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën donderdag. 

Meer krantenkoppen in België

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »

Biatlon-initiatie voor mensen met visuele beperking in Brugge: “We werken met een buddysysteem”

Op zaterdag 3 augustus is er een biatlon-initiatie voor mensen met een visuele beperking in Sport Vlaanderen in Assebroek. “We bieden zowel startende als ervaren hardlopers de kans om de combinatie van hardlopen en schietsport te verkennen.”
The post Biatlon-initiatie voor mensen met visuele beperking in Brugge: “We werken met een buddysysteem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Na ophef in Parijs: mogen bokssters met hoog testosterongehalte deelnemen aan de Olympische Spelen? Dit is jullie mening

Met Lin Yu-Ting (28) en Imane Khelif (25) doen er twee atleten mee aan de Olympische Spelen in de vrouwenreeks boksen die eerder niet door een geslachtstest kwamen. Tijdens een test voor het WK werd hun testosterongehalte te hoog bevonden. De Italiaanse Angela Carini (25) besliste tijdens de Olympische Spelen in Parijs zelf om uit de boksring te stappen na

Lees meer »

LIVE TIJDRIT MANNEN. De eerste renner is gestart! Drogen de wegen nog wat op voor Van Aert (17u06) en Evenepoel (17u21)?

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

Gouden jubileum voor Ronald en Marijke uit Deerlijk

In hun woning in de Beverenstraat kregen Ronald Salembier (75) en Marijke Verstraete (73) de gelukwensen van burgemeester en schepenen. Het echtpaar was 50 jaar gehuwd, heeft twee kinderen (Frank en Eline) en twee kleinkinderen.
The post Gouden jubileum voor Ronald en Marijke uit Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars zijn tijdens de zomer ons visitekaartje”

Twaalf kilometer strand, 26 beachbars: wie graag met de voetjes in het zand van een cocktail nipt, zal in Knokke-Heist nooit bedrogen uitkomen. De toeristische meerwaarde van al die microparadijsjes is volgens schepen Philippe Vlietinck nauwelijks te onderschatten. “De strandbars zijn in de zomermaanden hét visitekaartje van onze badstad.”
The post Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars

Lees meer »

Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden durende reis: “Onze boodschap? Wacht niet om je dromen waar te maken”

Binnenkort vertrekken Sarah, Johnny en hun dochtertjes Mia en Noé voor het avontuur van hun leven. Zes maanden lang gaat het Oostendse gezin na een intense voorbereiding en op hun eigen onnavolgbare manier de vele wonderen van Zuidoost-Azië en Japan ontdekken. “We hopen dat ons verhaal mensen kan inspireren.”
The post Sarah en haar gezin vertrekken op zes maanden

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »