Kaapstad getroffen door zwaar noodweer

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en omgeving zijn donderdag getroffen door zware regenbuien en hevige wind. Heel wat daken van huizen gingen vliegen en tal van geïmproviseerde woningen zijn vernield, meldden plaatselijke verantwoordelijken.

 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Verloor je deze vakantie ook al jouw bagage?

Elke dag gaan er wereldwijd zo’n 26 miljoen koffers verloren, of zeven per duizend luchtvaartpassagiers. Is dit jou ook deze zomervakantie al overkomen op onze en/of internationale luchthaven? Als jij wenst te getuigen, stuur dan een bericht naar onze consumentenexperte Safia Yachou via [email protected]. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Lees meer »

Kristel Verbeke verklapt geheimen van huwelijk met Gene Thomas: “Zelfs als het stormt gaan we zonder ruzie slapen”

“Ik hoop dat ik nooit overkom als een bitch, maar ik voel me wel een zakenvrouw.” Ja, er zijn gelijkenissen te bemerken tussen Kristel Verbeke (48) en haar personage uit het nieuwe theaterstuk ‘Hoog in de lucht’. In ‘Primo’ vertelt ze hoe het begon te kriebelen om weer op een podium te staan en praat ze honderduit over haar K3-verleden

Lees meer »

“Montmartre míjn klim? Geen idee, ik zie het wel” – waarom Mathieu van der Poel weer Belgiës ‘Angstgegner’ is

De regerende wereldkampioen wielrennen op de weg die zich één jaar later ook tot olympisch kampioen kroont? Het gebeurde nooit eerder. Mathieu van der Poel heeft zaterdag tijdens de wegrit in Trocadéro een afspraak met de geschiedenis. Qua focus en innerlijke rust scoort de topfavoriet en aartsrivaal van de Belgen nu alvast goud. “Ik ben met mezelf bezig. Met míjn

Lees meer »

Gewezen onderpastorie in Wervik komt te koop

Het kerkbestuur Sint-Medardus gaat de gewezen onderpastorie in de Koestraat 18 verkopen. “Met de laatste huurders hadden we heel wat miserie en we hebben hen telkens uit het huis moeten zetten, met alle financiële gevolgen en materiële kosten van dien”, zegt secretaris Rudy Vanden Broele. “De laatste keer was het pand zo goed als onbewoonbaar geworden.”
The post Gewezen

Lees meer »