Jitse (20) opent trimsalon Blaf Boutique in Lichtervelde

Jitse Snijders opende op woensdag 10 juli haar trimsalon Blaf Boutique. Haar eerste klant was een koningspoedel. Het logo van Blaf Boutique bevat trouwens een poedel, het lievelingsras van Jitse. Maar alle rassen zijn welkom voor een was- of trimbeurt.

Jitse Snijders (20) woont in de Gezellelaan 9 in Lichtervelde, bij haar ouders Hein Snijders en Evelien De Geldere, en haar broer Jurian. Ze werkt in de Aveve-winkel in Roeselare en startte met Blaf Boutique in bijberoep. “In het middelbaar volgde ik de richting dierenzorg in VABI (Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut). Ik ben al heel mijn leven gek van dieren en dan vooral van paarden en honden. Het was voor mij dan ook een logische stap naar het hondentrimmen. Ik volgde de opleiding tot hondentrimster in dagonderwijs bij Syntra West in Brugge.”

Later specialiseren

“Mijn moeder en ik gingen samen op zoek naar een naam voor de zaak. We zochten een klinkende naam die nog niet in België werd gebruikt. Zo kwamen we bij Blaf Boutique. De garage werd deels verbouwd, zodat ik een aangename ruimte heb met alle benodigdheden voor het trimsalon”, vertelt Jitse. “Zelf hebben we geen hond, maar in de toekomst wil ik graag een poedel. Dat is mijn favoriete ras. Vandaar de poedel in het logo. Later zou ik me graag specialiseren in poedels en krulvachten, maar alle honden blijven welkom.”

Praktisch

“Honden kunnen bij mij terecht voor het uitborstelen van de vacht, wassen, drogen, knippen of plukken, al naargelang het ras. Ook puppy’s zijn welkom voor puppygewenning, zodat ze de ruimte leren kennen, kennis maken met het bad, de haardroger, de aanrakingen aan de pootjes, de oortjes en de staart.” (Jenka Watteny)

Een afspraak maken bij Jitse kan via email [email protected], telefonisch 0493 44 61 75, of via Instagram blaf_boutique en Facebook Blaf Boutique. Het trimsalon is gelegen in de Gezellelaan 9 in Lichtervelde.

The post Jitse (20) opent trimsalon Blaf Boutique in Lichtervelde is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

E314 nabij Genk opnieuw open na ernstige aanrijding

Door een ongeval op de E314 in de rijrichting van Nederland, tussen de afritten Park Midden-Limburg (30) en Genk (31), was de autosnelweg de hele nacht volledig afgesloten. Een vrouwelijke bestuurder werd aangereden toen ze autopech had. Zaterdagochtend werd de snelweg opnieuw vrijgegeven.

Lees meer »

Man blijft in de cel voor moord op zijn beide dochters in Waardamme

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 45-jarige man uit Oostkamp met twee maanden verlengd. De man wordt verdacht van dubbele moord. Tijdens een moeilijke echtscheiding bracht Chris V. zijn beide dochters om het leven.
The post Man blijft in de cel voor moord op zijn beide dochters in Waardamme appeared first on KW.be.

Lees meer »

Thomas Julian staat met Luc Steeno op het TOTZ-podium in Westende én dit kan je zien op VTM op zondag 4 augustus

‘Ik Mis Je Elke Dag’ zong Luc Steeno tijdens de opname van vorige week woensdag op het podium van ‘Tien om te Zien’ in Westende. Luc stond niet alleen op dit imposante podium. Ook ‘accordeonist’ Thomas Julian – afkomstig uit Zwevegem – én twee danseressen waren van de partij. Thomas staat vaak – samen met Luc – op hetzelfde podium

Lees meer »

Zie ze stralen: Oumi en Evenepoel poseren met de twee gouden medailles, ouders Evenepoel door dolle heen: “Misschien zien we deze avond ons bed niet”

Twee olympische titels in één week. Na zijn goud in de wegrit liet Remco Evenepoel (24) zijn emoties de vrije loop. Vrouw Oumi Rayane vierde mee mét Evenepoels eerste goud rond haar nek. Dat leverde unieke foto’s op. Ook ouders Patrick en Agna waren door het dolle heen. “Misschien hebben we ons hotel geboekt voor niets, maar wij gaan feesten!”

Lees meer »

“Respect dat hij kwam opdagen”: bokser Victor Schelstraete oogst bewondering met groots gebaar na tragedie voor tegenstander

Zijn zege op het olympisch bokstoernooi was knap. Maar wat Victor Schelstraete (28) erna deed, was mogelijk nog mooier. Nadat hij tot winnaar was uitgeroepen, stak hij de arm van zijn tegenstander de lucht in. Ato Plodzicki-Faoagali verloor vrijdag zijn coach na een hartstilstand in het olympisch dorp. “Ik kan me niet inbeelden hoe zwaar dit moet zijn voor hem.”

Lees meer »

Uitgesloten Sergio snoeihard voor Vlaamse muziekprogramma’s: “Het gaat niet om wie je bent, maar om wie je kent”

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

“Die scène was zo heftig dat ze aangepast moest worden”: Lynn Van den Broeck over verkrachting in ‘Thuis’

‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck (31) gaat in ‘De 7 hoofdzonden’ in Humo dieper in op de verkrachtingsscène van haar personage Viv met Lowie, gespeeld door haar partner Mathias Vergels (32). “Mathias wéét hoe hij mijn polsen kan vastnemen. Daardoor konden we ver gaan.” Daarnaast pleit ze voor meer openheid over geld en een correcte verloning.

Lees meer »

Hond en puppy’s met helikopter gered na bosbrand in Californië

Een zoek- en reddingsteam bracht een gestrande rottweiler moeder en haar vier puppy’s met een helikopter in veiligheid, nadat hun eigenaar hen had moeten achterlaten tijdens de bosbranden in Noord-Californië. De eigenaar evacueerde woensdag, maar haar truck ging kapot, aldus de sheriff van Butte County.

Lees meer »