Infrabel waarschuwt met onthutsend filmpje om geen gesloten overweg over te steken: “Riskeer je leven niet”

Infrabel heeft een filmpje gedeeld op Facebook waarmee het mensen wil waarschuwen die een gesloten overweg oversteken: “Riskeer je leven niet”.

 

Meer krantenkoppen in België

Dode en 39 gewonden nadat terras instort in Frankrijk

Een persoon is om het leven gekomen en 39 anderen zijn gewond geraakt bij de instorting van het terras van een polyvalente zaal in de Franse gemeente Saint-Pierre, in het departement Cantal. Vier van de gewonden zijn in kritieke toestand, zo meldt de prefectuur zaterdagavond.

Lees meer »

Olympic Festival op strand Middelkerke mikt op 45.000 toeschouwers

Ook op het Olympic Festival op het strand van Middelkerke is de Olympische vlam aangestoken. Tijdens de Spelen kan iedereen er wedstrijden volgen op een groot scherm. Er komen oud-Olympiërs en ook de beste atleten van Team Belgium zullen na hun prestaties in Parijs afzakken naar Middelkerke. "We mikken op 45.000 toeschouwers", zegt sportschepen Henk Dierendonck (Lijst Dedecker).

Lees meer »

LIVE TIJDRIT MANNEN. De eerste renner is gestart! Drogen de wegen nog wat op voor Van Aert (17u06) en Evenepoel (17u21)?

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

Derde kind overleden na steekpartij op danskamp in Engeland

Na de steekpartij in de Engelse kuststad Southport maandag is dinsdag een derde kind overleden. Acht andere kinderen hebben verwondingen opgelopen. Vijf van hen zijn nog in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn er erg aan toe. Dat meldt de politie dinsdag in een nieuwe update.

Lees meer »