‘Ik wil met mijn zoon naar de Champions League-finale. Breng alles in orde’: Zishan Ansari’s bedrijf bedient superrijken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Er wordt gezegd dat het olympisch zwembad in Parijs een ’traag’ bad is, maar de meningen zijn verdeeld.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Biden en Harris verwelkomen drie door Rusland vrijgelaten Amerikanen – VS hadden Navalny bij uitwisseling gevangenen willen betrekken

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Technologische blunders van Secret Service kostten Trump bijna het leven: “We hadden hem misschien kunnen tegenhouden”

Dat de Amerikaanse Secret Service fouten heeft gemaakt in de dagen, uren en minuten voor de mislukte moordaanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, is al langer duidelijk. Weken na de aanslag komen nieuwe details bovendrijven die dat nogmaals bevestigen. Uit een hoorzitting in de Senaat blijkt dat de geheime dienst de aanslag niet kon voorkomen door technologische blunders.

Lees meer »

Nu Elon Musk deepfake over Kamala Harris deelt: waar en waarom liep het zo mis tussen de Tesla-baas en de Democraten?

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Bedwantsen gevonden in Kazou-kampplaats Heibrand in Westmalle: “Vakantie van West-Vlaamse jongeren verplaatst naar Bokrijk”

In jeugdverblijfcentrum Heibrand in Westmalle zijn gisteren levende bedwantsen gevonden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws is ons bevestigd. Op dat moment was een groep West-Vlaamse deelnemers van een Kazou-kamp voor Jongeren met Bijzondere Aandacht vanop die plek huiswaarts vertrokken. De vakantie van een groep die nog niet was aangekomen, werd geannuleerd. Voor die jongeren is intussen een

Lees meer »