Home invasion op 81-jarige vrouw in Deurne zwaarder bestraft in beroep: daders krijgen 10 jaar cel

Het hof van beroep in Antwerpen heeft twee veertigers uit Lint en Mortsel zwaarder bestraft voor een gewelddadige home invasion op een vrouw van toen 81 jaar uit Deurne. Ze zijn veroordeeld tot tien jaar cel, een jaar meer dan in eerste aanleg. 

Meer krantenkoppen in België

Marianne en Manu vieren vijftigste huwelijksverjaardag

Op 28 juni 1974 stapten Emmanuel Devisch en Marianne Pauwaert in het huwelijksbootje in het stadhuis van Knokke, vijftig jaar later vierde het koppel hun gouden huwelijksverjaardag. Schepen Astrid Mestdach bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over. Het echtpaar heeft vier kinderen: Joke, Jeroen, Wouter en Martijn. Die zorgden op hun
The post Marianne en

Lees meer »

Man doodgestoken door zoon in Beerse

In Beerse is in de nacht van zaterdag op zondag een 53-jarige man met geweld om het leven gebracht in zijn woning aan de Houtseweg. Dat zegt het parket van Antwerpen. Het slachtoffer incasseerde verschillende messteken. Zijn 19-jarige zoon is als verdachte opgepakt.

Lees meer »

Duitser in Wit-Rusland ter dood veroordeeld voor terrorisme, maar bewijs ontbreekt

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde

In Koksijde kwamen op vrijdagavond 26 juli 2024 5.000 fans genieten van Helmut Lotti, die er op de ‘Zomer Arena’ voor de OLV kerk na 29 jaar opnieuw zijn ‘Helmut Lotti Goes Classics’ repertoire bracht.
The post 5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kustreddingsdienst telt recordaantal verloren gelopen kinderen op snikhete dag aan zee

Aan de kust zijn op dinsdag 30 juli in totaal 134 kinderen verloren gelopen. Dat bevestigt An Beun van de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen (IKWV) woensdag. Het tropische weer lokte een massa volk naar zee en daardoor liep een pak kinderen verloren. IKWV roept ouders op om hun kinderen beter in de gaten te houden.
The post Kustreddingsdienst telt recordaantal

Lees meer »

“We zijn hier niet op vakantie”: Braziliaanse zwemster per direct verbannen van Spelen nadat ze avond vóór competitie uitgaat

Bommetje in het Braziliaanse kamp. Zwemster Ana Carolina Vieira (22) werd per direct van de Spelen verbannen door het Braziliaans olympisch comité. De reden? Vieira was daags voor haar competitie stiekem weggeglipt uit het olympisch dorp voor een gezellig avondje in Parijs met haar vriend, nota bene ook een zwemmer. Vieira diende vervolgens een klacht in tegen de federatie.

Lees meer »