HLN TRANSFERLIVE. AA Gent haalt spits voor meer dan twee miljoen weg uit Engelse vierde klasse

De transfermolen draait op volle toeren. Rode Duivel Arthur Theate trekt niet naar het Saoedische Al-Ittihad ondanks een aankondiging van een princiepsakkoord tot 2027. En wat met Gustaf Nilsson? Verhuist de spits van Union naar Club Brugge? In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Bpost ook in tweede kwartaal onder kaap van miljard euro omzet

Bpost heeft de bedrijfsopbrengsten tijdens het tweede kwartaal met 3,8 procent zien afnemen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot 988,2 miljoen euro. Dat heeft het postbedrijf voorbeurs bekendgemaakt. Analisten gepolst door Bloomberg hadden gemiddeld genomen gerekend op een omzet van 1,01 miljard euro. Ook in het eerste kwartaal bleef bpost onder die kaap van een miljard euro.

Lees meer »

Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham kwartfinales bereikte

Het Belgisch team is achtste geworden op het wereldkampioenschap U20 Ultimate Frisbee in het Engelse Birmingham. In de ploeg zat een stevige Brugse delegatie: zes spelers van Freezzz Beezzz en coach Tom Van Quathem. Deze atletische sport maakt langzamerhand opgang, ook in West-Vlaanderen.
The post Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham

Lees meer »

Vrees voor regionale oorlog tussen Libanon en Israël groeit, verschillende vluchten naar Beiroet geschrapt

De vrees voor een bredere oorlog tussen Israël en Libanon neemt toe na de dodelijk raketaanval op de Golanhoogte van zaterdag. Het Israëlische veiligheidskabinet heeft premier Benjamin Netanyahu en minister van Defensie Yoav Gallant gemachtigd om te beslissen "over de wijze en de timing" van vergelding tegen de Libanese militie Hezbollah. Ondertussen werden al verschillende vluchten van en naar Beiroet

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps! Hamilton pakt zege in België na diskwalificatie van Russell, Verstappen klimt naar vierde plaats

De Grand Prix van België heeft een gigantisch staartje gekregen. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn Mercedes anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Als gevolg daarvan werd hij gediskwalificeerd en teamgenoot Lewis Hamilton uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen schoof op naar de vierde plaats.

Lees meer »

Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld

Zeilster Emma Plasschaert uit Oostende is haar Olympische Spelen in Marseille donderdag begonnen met een teleurstellende 25ste plaats in de eerste regatta van de ILCA 6-categorie. De tweede regatta van de dag werd uitgesteld door de zwakke wind in Zuid-Frankrijk.
The post Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomergroeten van Chiro Padiro Lauwe uit… Opoeteren

Chiro Padiro Lauwe was van 11 tot 21 juli op kamp in Opoeteren. Liefst 135 meisjes – van het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar verbleven er in Bivak De Zandhoek.
The post Zomergroeten van Chiro Padiro Lauwe uit… Opoeteren appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vulgair, gênant en beschamend’: Franse presentatrice zwaar bekritiseerd na interview met Olympisch ruiter

Net als bij ons kunnen de Franse kijkers de Olympische Spelen op de voet volgen op tv. In de talkshow ‘Quels Jeux’ op France 2 bespreekt presentatrice Léa Salamé (44) dagelijks de sportieve prestaties, voert ze gesprekken met experts en interviewt ze deelnemende atleten. Het gesprek dat ze voerde met de Franse ruiter Stéphane Landois (30), die een zilveren medaille

Lees meer »