“Hij voelt zich niet 100 procent”: spurter Fabio Jakobsen stapt uit koers

Een flinke domper voor Fabio Jakobsen. De Nederlandse sprinter van Team dsm-firmenich PostNL voelt zich niet top en moet de Tour verlaten. “We zullen samen sterker terugkomen”, klinkt het op de twitterpagina van z’n ploeg. 

Meer krantenkoppen in België

IJverige stadsdichter van Torhout Marc Coulier (68) schrijft het ene gedicht na het andere: “Spelen met woorden is heerlijk”

Hij is zó graag stadsdichter, dat hij het tot in lengte van dagen zou willen blijven. Maar helaas voor Marc Coulier: begin januari eindigt zijn mandaat van twee jaar en wordt er een opvolger verkozen. “Ik heb me het voorbije anderhalf jaar enorm geamuseerd”, zegt hij. “Spelen met woorden is gewoonweg heerlijk.”
The post IJverige stadsdichter van Torhout Marc

Lees meer »

Bulgaarse prinses Kalina reageert voor het eerst op opmerkelijke transformatie: “Haar aderen lijken wel stroomkabels”

“Wat is er met haar gebeurd?” Royaltyfans raken niet uitgepraat over de metamorfose van prinses Kalina (52), dochter van de laatste koning van Bulgarije. Over de curieuze vorm van haar neus waren er al veel vragen, maar nu hebben ook haar wel heel gespierde armen en uitgesproken aderen de aandacht getrokken. “Het resultaat van een rigoureuze levensstijl”, reageert Kalina zelf

Lees meer »

“Dit is supergoed voor mijn eerste Spelen”: Roos Vanotterdijk blinkt van trots als tiende met BR in halve finale 100m vlinder

Roos Vanotterdijk (19) heeft haar afspraak met de Spelen niet gemist. Een finale op de 100m vlinder bleek nét iets te hoog gegrepen, maar als tiende in de halve finale met een nieuw BR (57.25) mag ze van een ijzersterk olympisch debuut spreken. Kort voor haar race vernam ze ook het goud van Evenepoel: “Natuurlijk geeft zoiets energie.”

Lees meer »

Dieven teisteren landbouwers, en ze hebben het op een wel heel specifieke buit gemunt: “Een raadsel hoe ze wisten dat ik zo’n systeem van 12.000 euro had”

Een dievenbende die professioneel tewerk gaat, teistert de Meetjeslandse landbouwers. De voorlopig onbekende bende steelt systematisch dure GPS-systemen die precisielandbouw mogelijk maken. Bert Wauters, een boer uit Sleidinge, vertelt hoe de dieven te werk gingen. “Ik gok dat ze met drones de regio verkenden”, vertelt hij.

Lees meer »

LIVE TIJDRIT MANNEN. Evenepoel op koers voor goud! Hij is ruim snelste aan eerste tussenpunt, ook Van Aert sterk onderweg

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

KIJK. “De tickets zijn geboekt”: Gabriella Willems onthult in ‘Medal Shuttle’ waar ze na brons naar snakt, maar ook wat ze met premie zal doen

Nagenieten voor Gabriella Willems (27) in onze ‘Medal Shuttle’, op weg naar het Belgium House om haar bronzen judomedaille op de Olympische Spelen nu ook met de andere atleten te vieren. Maar na nog een paar verplichtingen in Parijs verlangt ze vooral naar vakantie met haar Italiaanse vriend. En naar cadeautjes kopen voor haar geliefden, met die premie van 20.000

Lees meer »

Vertrouwd gezicht blaast nieuw leven in Kaas&Co: “Mooi en dankbaar product”

Op donderdag 8 augustus heropent de Kaas&Co-winkel in de Jozef Duthoystraat in Waregem. De 29-jarige Iris Van Onsem, een bekend gezicht voor de trouwe klanten, tovert de zaak om tot Kaas Van Ons. “Tijdens het openingsweekend maakt elke bezoeker kans op een Waregem Koerse-aperitiefbox.”
The post Vertrouwd gezicht blaast nieuw leven in Kaas&Co: “Mooi en dankbaar product” appeared first

Lees meer »