Het stormt op de Zuid-Chinese Zee: spanningen tussen China en zijn buurlanden lopen op

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Knokke maakt zich op voor Nacht Van Het Zoute, de meest luxueuze braderie van het land

Het is zonder twijfel de meest glamoureuze én luxueuze braderie van het land waar de beau monde elkaar traditiegetrouw rendez-vous geeft.? Handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders bieden hun trouwe klanten een glaasje champagne aan en stellen feestelijk hun allernieuwste exclusieve collecties voor. Al is vrijdagavond iedereen welkom in het Zoute voor de Nacht van het Zoute, waar het nóg meer dan

Lees meer »

Gwendolyn Rutten (Open VLD) stopt als Vlaams minister en wordt weer burgemeester van Aarschot

Vlaams viceminister-president en minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen Gwendolyn Rutten (Open VLD) stopt als Vlaams minister en keert terug naar de gemeentelijke politiek. Rutten zal de burgemeesterssjerp weer omgorden in haar thuisstad Aarschot. Dat meldt het persagentschap Belga en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Nog maar eind vorig jaar kwam Rutten in de Vlaamse

Lees meer »

Bayern München en Kompany winnen in Seoel van Tottenham

Na het gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München opnieuw kunnen winnen in een oefenpot. De Rekordmeister won van Tottenham Hotspur met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »

Goud voor Pieter en Christa

Pieter Denys (72) en Christa Horré (69) uit de Kapucijnenlaan zakten af naar het stadhuis van Izegem waar hun gouden huwelijksjubileum een officieel tintje kreeg.
The post Goud voor Pieter en Christa appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boeing krijgt nieuwe CEO

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft Kelly Ortberg benoemd als nieuwe CEO. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend, in de marge van de publicatie van zijn kwartaalresultaten.

Lees meer »