Heel wat (ex-)Rode Duivels gespot op Ibiza, Thibaut Courtois slaat praatje met… Koen Casteels

Thibaut Courtois geniet volop van zijn vakantie. Op het Spaanse feesteiland Ibiza klom de doelman van Real Madrid het podium op, bouwde hij een feestje met DJ Steve Aoki en zwierde hij een taart het publiek in. Er was ook tijd voor een praatje met… Koen Casteels. 

Meer krantenkoppen in België

Woeste Argentijnen dienen klacht in bij FIFA na olympische chaos tegen Marokko: “Wat een circus”

De Argentijnse voetbalbond heeft klacht ingediend bij de FIFA na het waanzinnige slot in de openingsmatch tegen Marokko. Argentinië leek in de 106de (!) minuut gelijk te maken na een ook al knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog afgekeurd en moesten de

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Noord-Amerika kreunt onder bosbranden: Californië vreest voor een drama, schade in Canadese bergstad Jasper wordt duidelijk

Het westen van Noord-Amerika wordt geteisterd door zware bosbranden. In het Canadese bergstadje Jasper is het ergste leed geleden en likken de inwoners hun wonden. Maar in de Amerikaanse staat Californië lijkt het ergste nog te moeten komen. Daar vreest men voor een herhaling van de historisch zware branden van 2018. Doordat de vegetatie zo droog is, kunnen bosbranden erg

Lees meer »

Trump opent juridisch “bombardement” op Kamala Harris

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump zet een meervoudige juridische aanval op Kamala Harris in. Centrale vraag daarbij: mag Harris het campagnegeld van Joe Biden wel gebruiken? En tegelijk proberen Trumps advocaten te verhinderen dat Amerikaanse staten op hun kiesbiljetten de naam Biden alsnog in die van Harris veranderen. Maar of het veel uithaalt?

Lees meer »

Nu Elon Musk deepfake over Kamala Harris deelt: waar en waarom liep het zo mis tussen de Tesla-baas en de Democraten?

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge

Roman Yaremchuk heeft definitief de deur achter zich toe getrokken bij Club Brugge. De 28-jarige Oekraïense spits vertrekt naar de Griekse topclub en Conference League-winnaar Olympiakos. Dat heeft de landskampioen dinsdag gemeld.
The post Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »