Grote Garageverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker in Wielsbeke

Zaterdag gaat in Wielsbeke, Rijksweg 146, een Grote Garageverkoop door ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. “We zijn nauw betrokken dus wilden we iets doen,” klinkt het.

“Toen ik samen met mijn kleinzoon de zolder aan het opruimen was, kwamen er kleine schatten tevoorschijn,” vertelt Daisy, de vrouw des huizes. “Zouden we dit niet verkopen op de rommelmarkt?, zei Leon (12).

“Al vlug speelden we met het idee om dit thuis op ons privéadres te verkopen. Zo bleek op de zolder en in de kelder genoeg te liggen om een grote garageverkoop te houden. We hadden al een grote tent opgesteld, maar de hevige wind van vorig weekend blies die weg. Gelukkig had mijn man zijn zus haar man een tent om ons te depanneren.”

KOTK

“De opbrengst gaat naar Kom Op tegen Kanker. Zes jaar geleden overleed Roos, de zus van mijn man, aan kanker. Als je zo dicht betrokken bent, ben je toch meer geneigd om daarover na te denken en onze duit in het zakje te doen. Het is uiteraard dan de bedoeling om zoveel mogelijk te verkopen. Ook Leon krijgt zijn deel nadat we een deal sloten (lacht). Ondertussen zat ook Amélie (15), onze kleindochter, mee in het complot. Dit zijn de kinderen van onze dochter Debby. Colette (4) is het dochtertje van onze zoon Kevin.”

“Om dit alles officieel te laten doorgaan voor KOTK hebben we ons geregistreerd. Er zal ook gratis koffie te verkrijgen zijn die geschonken wordt door een dame die borstkanker had. Natuurlijk kan je ook vrijblijvend een bijdrage storten voor KOTK. Dit kan op het rekeningnummer BE68750902204034. Vanaf 10 uur is iedereen welkom. De garageverkoop loopt tot 16 uur. We deelden flyers uit en maakten gebruik van de sociale media om dit kenbaar te maken. Hopelijk mogen we op een mooie opkomst rekenen. Het blijft broodnodig dat er gedoneerd en/of events georganiseerd worden ten voordele van KOTK,” aldus Daisy. (ELD)

The post Grote Garageverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker in Wielsbeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

“Volumineuze vrouwen die grotere porties gewend zijn”: Nederlander kraakt klanten die negatieve recensie geven af

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Bijna alle Banana Peel-concerten zijn uitverkocht

Het bestuur van de blues & jazzclub Banana Peel heeft er een erg succesvol seizoen opzitten. “Zowat 90% van al onze concerten was uitverkocht”, meldt programmator Guy Van Hoorebeke. Het is opvallend hoe de organisatie erin slaagt om internationale bluesgroepen, die in de States op mega-bluesfestivals voor tienduizenden spelen, op een blauwe maandag toch in het landelijke Ruiselede te krijgen.<br

Lees meer »

Duurste attractie ooit in Bellewaerde Ieper alweer tijdlang dicht

De nieuwe waterattractie Amazonia in het Ieperse pretpark Bellewaerde gaat opnieuw een tijdlang dicht. De attractie, de duurste ooit in het pretpark, ging open in april. Maar al snel bleken er technische problemen, waardoor ze een maand stil lag. Een tijdlang ging het vrij goed, maar nu zijn er dus opnieuw mankementen opgedoken.

Lees meer »

Blankenbergse jeugdbewegingen klagen gebrekkige lokalen aan: “Duidelijk geen prioriteit voor het stadsbestuur”

Drie Blankenbergse jeugdbewegingen klagen in een open brief de ‘bedenkelijke staat’ van hun lokalen in het Zeebos aan. Zo zou het dak lekken, en laat ook het sanitair heel wat te wensen over. De problemen werden volgens de leiding al verschillende keren aangekaart bij het stadsbestuur.
The post Blankenbergse jeugdbewegingen klagen gebrekkige lokalen aan: “Duidelijk geen prioriteit voor het

Lees meer »