Goud voor Joël Heughebaert en Roza Sweertvaegher

Joël Heughebaert (70) en Roza Sweertvaegher (69) uit de Eversamstraat in Stavele zijn een gouden paar.

Ze trouwden op 7 juni 1974 op het gemeentehuis van Beveren-aan-de-IJzer.

Joël was 42 jaar schrijnwerker in loondienst. In 1980 verbouwden ze de ouderlijke woning van Roza grondig, iets waaraan Joël een flinke bijdrage leverde. Roza ging als 17-jarige aan de slag in de wasserij van het Veurnse ziekenhuis en zes jaar later werd ze keukenmedewerker in het ziekenhuis van Ieper. Roza was nadien nog vele jaren huisvrouw.

Het koppel heeft één dochter Daniella die getrouwd is met Davy Gouwy en samen met zoon Arne in Hoogstade woont.

“Ik verveel me niet”, vertelt Joël. “Onze woning wordt goed onderhouden, wij hebben een grote tuin, ik rijd graag met de koersfiets en mijn vrouw en ik gaan graag op reis naar Oostenrijk.”

The post Goud voor Joël Heughebaert en Roza Sweertvaegher is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp

De Zonnebloemblaadjes uit Menen trokken van 21 tot 29 juli op zomerkamp naar de provincie Antwerpen. De vereniging De Zonnebloemblaadjes vzw zet zich in voor de integratie van kinderen en jongeren met een fysieke beperking.
The post De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende radiostem van ene op andere dag dakloos na verzekeringsgeschil: “Ik woon nu noodgedwongen in een camper”

“Ik vraag me af hoe mijn leven er zonder die ramp uitgezien zou hebben”, zegt Els De Craecker (48). Misschien had de radiostem, bekend van JOE en Nostalgie, dan wél een gezin gesticht? Na graafwerken op het aanpalende terrein verzakte haar huis. Het 14 jaar aanslepende verzekeringsdossier deed de dakloze Els in een zware depressie belanden. Sinds twee jaar noemt

Lees meer »

Prinsessen zijn ook maar tieners: Alexia krijgt strenge blik van mama Máxima omdat ze met kauwgum speelt

De Nederlandse prinses Alexia (19) lijkt zich wat te vervelen tijdens het supporters voor haar Olympische landgenoten. Tijdens de finale van de 100 meter schoolslag voor mannen in Parijs speelt ze ongegeneerd met haar kauwgom. Op foto’s is te zien hoe de tweede dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) een vermanende blik krijgt toegeworpen door haar moeder.

Lees meer »

“Sarah kon er niet bij zijn, maar ze gaf me haar geluksarmband”: in het spoor van Viktor Verhulst op Tomorrowland

De Chinezen filmden de volle zestig minuten. De Mexicanen zweetten alsof hun leven ervan afhing. Viktor Verhulst (29) wordt over drie dagen 30 en trakteerde Tomorrowland alvast op een rondje. Zijn eerste soloset in Boom – na proefdraaien in Dubai, Ibiza en Saint-Tropez – en gesmaakt door 6.000 fans. Onze festivalreporter week niet van zijn zijde en volgde hem de

Lees meer »

Na aanval op Frans treinnetwerk saboteren vandalen nu telefoonoperatoren, brief met “sporen van pest” aan Franse minister onderschept

Na de massale aanval op het Franse treinnetwerk afgelopen vrijdag, is er al sprake van een nieuwe sabotageactie. In zes Franse departementen zijn installaties van de telecomoperatoren SFR en Bouygues vernield. Daardoor kampen heel wat klanten op dit moment met internetproblemen. De Franse radiozender ‘FranceInfo’ laat intussen weten dat er zaterdag ook een brief “met sporen van de pest” aan

Lees meer »

Uitbatersduo Delhaize St. Rochus neemt nu ook Kortrijk Noord over én behoudt opening op maandagochtend: “Kijken er echt naar uit”

Op vrijdag 2 augustus verwelkomen Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele, de nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk Noord, hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de meer dan 35 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.
The post Uitbatersduo Delhaize St. Rochus neemt nu ook Kortrijk Noord over én

Lees meer »