Gezin van BBC-presentator belde zelf nog naar de noodcentrale: dit weten we al over drievoudige moord

Er raken steeds meer details bekend over de drievoudige moord op het gezin van BBC-presentator John Hunt in het noorden van Londen. Zo belde een van de slachtoffers nog in paniek naar de noodcentrale en hadden buren geschreeuw gehoord. De dader zou een ex-militair zijn. Dit weten we al.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Hoogste leider Iran geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Nu Tesla-baas fake video van Kamala Harris deelt: waarom Elon Musk de Democraten de rug toekeert

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

33 jaar geleden werd de dochter van Georges en Marie-Josephe vermoord: “Ze hebben ons alles afgepakt. Wij hebben niks meer”

Als je kind doodgaat – vermóórd wordt – en je moet doorleven zonder dat er een dader wordt gevonden: in godsnaam, hoe? Georges Caeckaert (88) en Marie-Josephe (83) kennen het antwoord: al 33 jaar leven ze op hoop. Nu het gerecht een nieuw DNA-onderzoek vraagt, des te meer. Wraak of vergelding willen ze op hun leeftijd niet meer. Een celstraf

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israël wil Turkije uit NAVO laten zetten – Demonstratie tegen Netanyahu tijdens bezoek aan plaats van dodelijke aanval Golanhoogten

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag de plek van de dodelijke aanval in de geannexeerde Golanhoogten bezocht. Hij beloofde dat Israël met een “harde reactie” komt op de raketaanval waarbij twaalf kinderen omkwamen. Er werd echter gedemonstreerd tegen zijn komst. En vier jonge kankerpatiënten uit de Gazastrook worden geëvacueerd naar ons land. De kinderen zullen hier worden behandeld omdat

Lees meer »

Fans in Ieper blijven erin geloven na olympisch verlies van Belgian Cats tegen VS: “De derde plaats is nu het hoogst haalbare”

Op de Olympische Spelen hebben de basketbalvrouwen van de Belgian Cats – met veel West-Vlamingen in de ploeg – hun tweede wedstrijd tegen de Verenigde Staten verloren. Het werd 74-87. De supporters in Ieper waren het er unaniem over eens dat de Cats een prima wedstrijd hebben gespeeld, én blijven geloven in de kansen van de Cats die zondag tegen

Lees meer »

“Vijfhonderd rijksten verliezen op een dag 123 miljard euro”

De vijfhonderd rijkste mensen ter wereld hebben vrijdag door de stevige koersverliezen op Wall Street 134 miljard dollar (omgerekend ruim 123 miljard euro) aan fortuin in rook zien opgaan. Dat berekende financieel persbureau Bloomberg. Vooral Amazon-oprichter Jeff Bezos moest flink inleveren. Hij zag zijn vermogen op één dag met 13, 47 miljard slinken tot 175,4 miljard euro.

Lees meer »

Wie is TikTok-sensatie FabioW, op wiens muziek Erik Van Looy uit de bol gaat? “Binnen 5 jaar verkoop ik Sportpaleis uit”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door de immer in een cowboyhoed gehulde TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik denk dat ik over vijf jaar wel een Sportpaleis heb uitverkocht.”

Lees meer »

Vzw Ruislé Peirdekoers werkt met KLJ aan de derde editie op 16 augustus: “We hopen op 3.000 toeschouwers”

Briesende toppaarden, duels op het scherp van de snee, de drukte tussen bookmakers, peperdure sulky’s en de opgebouwde spanning bij de ultieme start. Het komt allemaal terug tijdens de derde editie van Ruislé Peirdekoers, dat dit jaar op vrijdag 16 augustus aan de Oudleikestraat wordt verreden. Organisatoren Francis Neirinck en Stefanie Dejaeger proberen er ook dit jaar voor iedereen een

Lees meer »

Paul schetst beeld van zijn vermoorde beste vriend Eric: “We wisten op de duur alles van elkaar, ik noem hem mijn soulmate”

Paul Buyssens (80) uit Ledegem verloor afgelopen weekend zijn beste vriend Eric Vanacker, toen die met geweld om het leven gebracht werd door de 51-jarige Charles J. Paul vond maandag zijn levenloze lichaam. “Eric was geen sociaal persoon maar iedereen kende hem”, zegt Paul. “Zijn bijnaam was De Witten, naar zijn witte krullenbos van toen hij nog koerste.”
The

Lees meer »

Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen

Stevens Commercial uit Ieper lanceert een revolutionaire barcontainer, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, babyborrels, festivals en feesten van jeugdbewegingen. Deze volledig uitgeruste barcontainer biedt een alles-in-één oplossing voor feestorganisatoren, waardoor aparte barinstallaties overbodig worden.
The post Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen appeared first on KW.be.

Lees meer »