Georgine kan garage niet meer in doordat er betonblok voor staat: “Op het gemeentehuis zeiden ze dat ik er maar een fiets in moet zetten”

Een aannemer is in Balen begonnen aan de vernieuwing van enkele straten in Hulsen-Centrum en de kerkomgeving. Tijdens de werken wordt een nieuw rioleringsstelsel aangelegd, waarbij het afval- en regenwater van elkaar gescheiden worden. Tot haar groot ongenoegen kan Georgine Van Malder sinds de heraanleg haar garage niet meer gebruiken.

 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Sellewie op kamp in Veldhoven

Sinds ‘mensenheugenis’ trekken de twee Chirogroepen uit Sellewie van 21 tot 31 juli op kamp. Ook dit jaar was dit zo en de groepen trokken naar het Nederlandse Veldhoven. Voor de verplaatsing werd de trein gekozen. Bagage en alle voorraden en uitrusting gingen in een grote vrachtwagen. “Wij hebben alles keurig voorbereid en de meeste
The post Chiro Sellewie

Lees meer »

Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee?

Er is een opmerkelijke oproep opgedoken op instagram, nadat een foto van een auto met nummerplaat ‘Torhout’ opdook. Ondertussen is de vraag van wie de auto is al beantwoord met dank aan de verspreiding ervan via sociale media.
The post Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu de vervaldatum van de vorige staatsbon nadert, wedijveren overheid en banken om uw centen: dit zijn de alternatieven

Begin september komt het geld van de populairste staatsbon ooit opnieuw vrij. En dat zorgt voor een wedloop tussen overheid en banken. De ene lanceert een nieuwe staatsbon. De anderen pakken uit met tal van alternatieven. Maar wat kan je doen met het geld dat weer vrijkomt? Wat zijn de alternatieven voor de nieuwe staatsbon? En waar houd je best

Lees meer »

Marie en André vieren diamanten jubileum

André Vanloo (geboren in Oedelem op 18 augustus 1939) en Marie Demeyer (geboren in Brugge op 14 augustus 1943) uit de Rijselstraat in Sint-Michiels vierden onlangs in het Lindenhove in Sint-Michiels hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Marie en André vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »