Franse regering wil vips per vliegende taxi naar Olympische Spelen brengen, maar dat ziet Parijs niet zitten: “Enkel om lobby’s te plezieren”

Een plan om luchttaxi’s in te zetten tijdens de Olympische Spelen mondde in Frankrijk uit in een politiek steekspel. Voor de Duitse fabrikant ervan is het erop of eronder.

 

Meer krantenkoppen in België

Zomerzoektocht in teken van Jommeke

De bibliotheek van Gistel organiseert een gratis zomerzoektocht in het teken van stripfiguur Jommeke en zijn vriendjes. Tot en met 31 augustus kan je in de bibliotheek in de Warandestraat zelf de weg vinden naar Zonnedorp, de woonplaats van Jommeke. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen verschillende leuke opdrachten afwerken. Elke deelnemer ontvangt een
The post Zomerzoektocht in

Lees meer »

Inwoners Veurne beloond na stappenclash

Tussen 1 en 31 mei namen 12.000 inwoners uit 171 Vlaamse steden en gemeenten het al stappend tegen elkaar op. In totaal hebben 12.000 Vlamingen hun stappen geregistreerd en bijna 2,5 miljoen km afgelegd. Dat komt neer op iets meer dan 3,5 miljard stappen.
The post Inwoners Veurne beloond na stappenclash appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aymeric houdt van feesten in Saint-Tropez, Nicolas van wetenschap: wie zijn de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want zijn tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van

Lees meer »

Zwartrokers organiseren kunst- en folkloremarkt: Jubileumeditie met rondritten blinkende oldtimers

Blinkende oldtimers, ronkende stationaire motoren, de geur van barbecue, kunst en ambachten nemen het centrum van Merkem opnieuw in voor een schitterend evenement. De Zwartrokers Van Toen organiseren voor de 20ste keer hun grootse evenement in Merkem.
The post Zwartrokers organiseren kunst- en folkloremarkt: Jubileumeditie met rondritten blinkende oldtimers appeared first on KW.be.

Lees meer »