Fietser negeert gesloten overweg: trein raakt voorwiel van fiets, die wordt weggeslingerd

Infrabel heeft een filmpje gedeeld op Facebook waarmee het mensen wil waarschuwen die een gesloten overweg oversteken. “Riskeer je leven niet”.

 

Meer krantenkoppen in België

Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten”

De correctionele rechtbank veroordeelde woensdag een jonge man tot een celstraf met uitstel en een effectieve boete voor slagen aan Joselito Destorme in de Ieperse stationsbuurt. “Dit was een geval van gaybashing”, stelt Joselito die zwaar gewond raakte in z’n gezicht.
The post Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw skatepark met dank aan skaters Natan, Tim en Flobert: “Resultaat mag er zeker zijn”

Dankzij de inzet van drie gedreven vrienden, Natan Ranson, Tim Vander Cruyssen en Flobert Engels, hebben Zwevegemse skaters eindelijk een gloednieuw skatepark. “In 2016 maakten skaters al een verslag om de dringende behoefte te benadrukken. Voor hen was het van belang betrokken te zijn bij het ontwerp van het skatepark. Dat deden we dan ook”, zegt jeugdschepen Isabelle Degezelle (CD&V).<br

Lees meer »

Rechter onbevoegd om te oordelen over dispuut rond stadion KV Oostende met Marc Coucke

De Brugse rechtbank van eerste aanleg heeft zich in kort geding onbevoegd verklaard om te oordelen over een dispuut rond het stadion van KV Oostende. Een vennootschap van Marc Coucke dagvaardde de stad Oostende en de curator van de club, omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De zaak werd naar de ondernemingsrechtbank verwezen.
The post Rechter onbevoegd om

Lees meer »