Elf leden van dezelfde familie sterven bij verkeersongeval op Filipijnen

Bij een zwaar ongeval tussen een bus en een pick-up op de Filipijnen zijn elf doden gevallen. Allemaal van dezelfde familie. Erger nog, ze waren op de terugweg van een wake voor een ander overleden familielid.

 

Meer krantenkoppen in België

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani veroordeeld tot 5 jaar cel voor verkrachting: “Schaamteloos misbruik van kwetsbare meisjes om aan eigen lusten te voldoen” 

Rapper Soufiane Eddyani (25) is door de correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar voor de verkrachting van 2 minderjarige meisjes. Een slachtoffer was 14 jaar op het moment van de feiten. Naast Eddyani werd ook zijn vriend veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank spreekt in het vonnis van "vervaagd normbesef" en van "schaamteloos misbruik van jonge,

Lees meer »

Florry stapt zelf op uit ‘B&B zoekt lief’: “Die Airbnb’s waren niet van Anthony, maar van z’n papa”

“Ik zoek iemand die zelfstandig en zorgzaam is. Iemand die ook eens een ontbijtje maakt, als verrassing. Dáárom ben ik weg.” Met die harde woorden kondigde de 27-jarige Florry doodleuk haar vertrek aan bij ‘B&B zoekt lief’. Kandidaat Anthony (28) bleef verbouwereerd achter. En toch had Florry een paar goede redenen om het voor bekeken te houden. “Liever iemand die

Lees meer »