Eerste naam voor jubileumseizoen van ‘Het huis’ is bekend: Bart Kaëll logeert bij Eric Goens

Eric Goens (52) heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het nieuwe seizoen van het VRT 1-programma ‘Het huis’. Maar het is Bart Kaëll die tijdens zijn optreden op ‘Vlaanderen feest’ plots een tipje van de sluier oplicht: hij onthult namelijk dat hij zelf één van de gasten is in het tiende seizoen. 

Meer krantenkoppen in België

Dieven teisteren landbouwers, en ze hebben het op een wel heel specifieke buit gemunt: “Een raadsel hoe ze wisten dat ik zo’n systeem van 12.000 euro had”

Een dievenbende die professioneel tewerk gaat, teistert de Meetjeslandse landbouwers. De voorlopig onbekende bende steelt systematisch dure GPS-systemen die precisielandbouw mogelijk maken. Bert Wauters, een boer uit Sleidinge, vertelt hoe de dieven te werk gingen. “Ik gok dat ze met drones de regio verkenden”, vertelt hij.

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps: George Russell moet na zege vrezen voor diskwalificatie, klimt Max Verstappen nog een plekje?

De Grand Prix van België krijgt mogelijk nog een staartje. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn auto anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Een mogelijk gevolg daarvan is dat hij gediskwalificeerd wordt en teamgenoot Lewis Hamilton wordt uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen finishte in eerste instantie

Lees meer »

Vzw Ruislé Peirdekoers werkt met KLJ aan de derde editie op 16 augustus: “We hopen op 3.000 toeschouwers”

Briesende toppaarden, duels op het scherp van de snee, de drukte tussen bookmakers, peperdure sulky’s en de opgebouwde spanning bij de ultieme start. Het komt allemaal terug tijdens de derde editie van Ruislé Peirdekoers, dat dit jaar op vrijdag 16 augustus aan de Oudleikestraat wordt verreden. Organisatoren Francis Neirinck en Stefanie Dejaeger proberen er ook dit jaar voor iedereen een

Lees meer »

Red Lion Arthur De Sloover en Red Panther Alix Gerniers, neef en nicht op de Spelen: “Arthur is eerder rustig op het veld, ik ben een furie”

Het hockeybloed gaat diep terug bij Red Lion Arthur De Sloover (27) en Red Panther Alix Gerniers (31). Grootvader Xavier Gerniers was in zijn jonge tijd al international, nu staan de kleinkinderen samen op de Spelen. Een interview met de twee internationals over zichzelf, een hockeygekke familie, de olympische droom en een belofte die in 2012 werd gemaakt.

Lees meer »

De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp

De Zonnebloemblaadjes uit Menen trokken van 21 tot 29 juli op zomerkamp naar de provincie Antwerpen. De vereniging De Zonnebloemblaadjes vzw zet zich in voor de integratie van kinderen en jongeren met een fysieke beperking.
The post De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste Belgische wielertitel voor Beernemse Kinderkrak Floris

Stoute voorspelling: Floris Overmeire (13) gaat grossieren in titels. Nadat hij vorig jaar in november in het Oost-Vlaamse Michelbeke Vlaams kampioen veldrijden werd, veroverde hij op de nationale feestdag in Beringen de Belgische driekleur mountainbiken.
The post Eerste Belgische wielertitel voor Beernemse Kinderkrak Floris appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik zal niet zwijgen”: in het hoofd van Kamala Harris, de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump

Ze vallen nog amper bijeen te vegen, de scherven van alle glazen plafonds die Kamala Harris (59) al heeft verpulverd. Maar wie is de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump écht? Ze legde een rechter eens zo hard op de rooster dat enkel nog een stotterende schooljongen overbleef en hoe ze reageerde op het huwelijksaanzoek van haar man zegt

Lees meer »

Knokke maakt zich op voor Nacht Van Het Zoute, de meest luxueuze braderie van het land

Het is zonder twijfel de meest glamoureuze én luxueuze braderie van het land waar de beau monde elkaar traditiegetrouw rendez-vous geeft.? Handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders bieden hun trouwe klanten een glaasje champagne aan en stellen feestelijk hun allernieuwste exclusieve collecties voor. Al is vrijdagavond iedereen welkom in het Zoute voor de Nacht van het Zoute, waar het nóg meer dan

Lees meer »