Eerst Democratische senator laat Biden vallen

De Democratische senator Peter Welch vindt dat president Joe Biden zich moet terugtrekken als kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. “Voor het welzijn van het land roep ik president Biden op zich terug te trekken uit de race”, schrijft Welch in een opiniestuk in ‘The Washington Post’. 

Meer krantenkoppen in België

Marjolein Acke uit ‘Sing Again’ en Helmut Lotti samen in ‘Tien om te zien’: “Maar ik zal nooit met hem op een vliegtuig stappen”

“Helmut Lotti mag mij altijd bellen.” Marjolein, de winnares van ‘Sing Again’, droomt al jaren van een duet met Helmut Lotti en komende zondag kan de VTM-kijker met eigen ogen zien hoe de droom van de 17-jarige sopraan uitkomt. Tijdens ‘Tien om te zien’ brengt het tweetal een nummer van Lotti’s eerste ‘Goes Classic’-album. Al had Marjolein wel een opvallende

Lees meer »

Randstad-oprichter en miljardair Frits Goldschmeding overleden

De Nederlandse miljardair en oprichter van uitzendconcern Randstad Frits Goldschmeding is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Randstad maandag gemeld. Goldschmeding behoorde al jaren tot de rijkste Nederlanders. In de Quote 500 stond hij vorig jaar op de derde plek met een vermogen van 5,8 miljard euro.

Lees meer »

Brugs hostel krijgt twee keer op enkele weken tijd inbreker over de vloer

De politie van Brugge is een onderzoek gestart naar een inbraak in Hostel Lybeer. Daar werd dinsdagnacht de inhoud van de kassa gestolen uit het kantoor van zaakvoerder Stephane Kolijn (43). Opvallend: begin deze maand kreeg het hostel óók al ongewenst bezoek. Ook toen werd de inhoud van de kassa gestolen. “Ik ben zeker dat het om dezelfde dader gaat”,

Lees meer »

Derde slachtoffertje overleden na steekpartij in Southport

Een 9-jarig meisje is overleden aan haar verwondingen na de steekpartij maandag tijdens een Taylor Swift-jeugdkampje in een dansschool in het Engelse Southport, ten noorden van Liverpool. Ze is het derde dodelijke slachtoffer. Acht andere kinderen raakten gewond. Vijf van hen zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt

Lees meer »

LIVE. Iran waarschuwt Israël: “Nieuwe militaire avonturen kunnen onvoorziene gevolgen hebben”

Het Israëlische leger heeft de voorbije nacht luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen

Lees meer »

Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan staat voor iedereen klaar”

Burgemeester Wilfried Vandaele gaf vooralsnog geen namen prijs van de lijst waarmee hij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Wel geeft hij mee dat een tiental van de kandidaten uit Wenduine en Harendijke afkomstig zijn, en noemt als voorbeeld de 48-jarige uitbater van de Wielingenbar Ayhan Yeter.
The post Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan

Lees meer »

Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn”

Arne Degryse van Team Dartshop Vanhee Menen neemt op zaterdag 27 en zondag 28 juli deel aan de Youth Development Tour in Engeland. De grootste Europese dartstalenten nemen het daar tegen elkaar op.
The post Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeilduo Lefebvre-Heuninck zakt naar zeventiende stek in 49er

Zeilers Yannick Lefebvre en Jan Heuninck zijn dinsdag van de zestiende naar de zeventiende stek gezakt in de 49er-klasse op de Olympische Spelen in Parijs. Daarmee ligt het Belgische duo niet op koers voor de medalrace, die voorbehouden is voor de top tien aan het einde van de twaalf reguliere regatta’s.
The post Zeilduo Lefebvre-Heuninck zakt naar zeventiende stek

Lees meer »