Eendracht Aalst wil matchen in Heusden-Zolder spelen, maar dat mag niet: “Club moet maximaal 30 kilometer van Aalst blijven”

Eendracht Aalst wil komend seizoen in het stadion van Heusden-Zolder spelen, omdat de club van de stad niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Maar volgens de regels van Voetbal Vlaanderen moet een club binnen een straal van 30 kilometer blijven. De spelers en fans moeten dus geen 110 kilometer rijden om hun matchen te spelen. Eendracht Aalst moet nu op zoek naar een andere oplossing. 

Meer krantenkoppen in België

Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van Heule

De organisatie van de Tinekesfeesten heeft aangekondigd dat Gilles Van Bouwel, schermgezicht en in het verleden nog De Mol in het gelijknamige tv-programma, de nieuwe presentator van de Tinekesfeesten in Heule wordt. Van Bouwel neemt de fakkel over van Erik Burke, die het eerder 25 jaar deed.
The post Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van

Lees meer »

Biden zet druk op Netanyahu tijdens “zeer direct” telefoongesprek: “Moordaanslag heeft niet geholpen voor staakt-het-vuren”

Tijdens een “zeer direct” telefoongesprek met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, zei de Amerikaanse president Joe Biden dat de moord op de Hamas-leider, Ismail Haniyeh, niet bevorderlijk is voor een staakt-het-vuren in Gaza. “We hebben de basis voor een staakt-het-vuren”, zei Biden tegen verslaggevers. “Hij zou er werk van moeten maken.”

Lees meer »

Kapper Karel Hoffman versterkt lijst N-VA-VISIE in Jabbeke: “Vooral op vlak van inspraak en communicatie kan het veel beter”

Het is N-VA-VISIE menens om met haar verruimingsbeweging en sterke nieuwkomers de macht te grijpen in Jabbeke. Kapper Karel Hoffman komt de lijst versterken. Niet langer kan alleen CD&V vissen in de vijver van vertegenwoordigers van het gemeenschapsleven.
The post Kapper Karel Hoffman versterkt lijst N-VA-VISIE in Jabbeke: “Vooral op vlak van inspraak en communicatie kan het veel beter”

Lees meer »

Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op rij

De Belgische hockeymannen – met Kortrijkzaan Arthur De Sloover – hebben donderdag ook hun vierde wedstrijd in het olympische tornooi in groep B gewonnen. De Red Lions, de titelverdedigers, versloegen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes, een voorstad van Parijs, India met 2-1.
The post Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op

Lees meer »

Trein ontspoort na botsing met truck die nog snel overweg probeert over te steken: meer dan 100 gewonden

Tientallen passagiers zijn maandag gewond geraakt toen de trein waarmee ze naar het Russische Adler reisden tegen een vrachtwagen botste die een overweg in de regio van Wolgograd overstak. Door de harde klap ontspoorde de trein, kantelden negen treinwagons en werd en de cabine van de truck meters ver weggeslingerd. Minstens drie mensen raakten zwaargewond, het is niet duidelijk of

Lees meer »