Duitse partij AfD richt nieuwe radicaal-rechtse fractie op in Europees Parlement

De Duitse partij Alternative für Deutschland (AfD) heeft een nieuwe radicaal-rechtse fractie opgericht in het Europees Parlement. Europa van Soevereine Naties wordt de kleinste fractie, met 25 leden uit 8 verschillende landen. 

Meer krantenkoppen in België

Zon dicteert de wet, dinsdag wordt topdag met 30 graden

Vandaag blijft het droog met eerst veel zon. In de loop van de dag ontwikkelen er zich stapelwolken. Aan zee kunnen toeristen genieten van 22 graden, in het centrum van het land wordt het een aangename 24 à 25 graden. De wind is overwegend zwak, meldt het KMI. Dinsdag wordt een topdag, de kaap van 30 graden kan dan overschreden

Lees meer »

Luc Bellings zoekt de beste Brusselse wafel aan de kust en deelt twéé perfecte scores uit: “Een omweg naar deze badplaats waard”

Ook in hartje zomer kan een warme Brusselse wafel heerlijk smaken. Daarom prijken ze ook aan de kust op alle mogelijke menukaarten. Maar waar vind je nu de allerlekkerste? Luc Bellings bezocht vijf adressen tussen Knokke en De Panne en deelde zelfs twee keer (!) een 10 op 10 uit: “Waarvan één topper zelfs voor de spotprijs van 3 euro.”

Lees meer »