Dimitri Vegas & Like Mike geven spectaculair openingsfeest in Ushuaïa Ibiza met… Thibaut Courtois

Er werden al heel wat (ex-)Rode Duivels gespot in Ushuaïa, de befaamde openluchtclub op Ibiza. Ook Thibaut Courtois (32) vierde mee met het Belgische DJ-duo Dimitri Vegas (42) en Like Mike (38). Zij trapten de start van hun residentie – die 18 weken duurt – in de discotheek af. Na de show mochten ze een truitje van de Real Madrid-doelman ontvangen. 

Meer krantenkoppen in België

Inflatie eurozone stijgt onverwacht in juli

De inflatie in de eurozone is in juli onverwachts gestegen, zo blijkt uit een eerste raming van Eurostat, het Europees bureau voor de statistiek. De stijging is slecht nieuws voor de Europese Centrale Bank (ECB), die wellicht huiveriger zal staan tegenover nieuwe renteverlagingen.

Lees meer »

“Solden in augustus zouden ons meer ademruimte geven”: waarom kledingwinkels heil zien in soldenperiode die later valt

Vier op de tien zelfstandige modezaken verkochten de afgelopen zomersolden minder dan vorig jaar in dezelfde periode. Dat blijkt uit cijfers van Mode Unie en Unizo. Handelaars stellen vast dat de seizoenen opschuiven, waardoor zij te weinig ademruimte krijgen. “Iedereen in de sector was in paniek, dus werd er vanaf het begin meer korting gegeven.”

Lees meer »

Toch gevreesde beurtrol voor Francorchamps?

In de Nederlandse pers wordt aangekondigd dat de Grand Prix van Zandvoort ook in de toekomst op de kalender blijft. Maar dan wel in een beurtrol met … Francorchamps. De organisator van de Belgische Grand Prix ontkent.

Lees meer »

Man (51) bekent dat hij huisbaas om het leven bracht en daarna ook brand stichtte in Spiere-Helkijn: “Verklaringen nu toetsen aan onderzoek”

De 51-jarige man die verdacht wordt van de moord op Erik V. (74) uit Moorslede en brandstichting bij zijn ex-vriendin uit Spiere-Helkijn, heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd. Dat bevestigt zijn advocaat Pieterjan Dens. “Mijn cliënt heeft zeer uitgebreide verklaringen afgelegd en die moeten nu getoetst worden aan het verder onderzoek”, aldus meester Dens.
The post Man (51) bekent dat hij

Lees meer »