Dentergem houdt bedankingsreceptie voor verkiezingsvrijwilligers

De gemeente Dentergem heeft een bedankingsreceptie gehouden voor al degenen die opgeroepen werden bij de voorbije verkiezingen. “Zowel de voorzitters-secretarissen-bijzitters van de stembureaus als van de telbureaus waren hierbij uitgenodigd”, zegt burgemeester Koenraad Degroote. “Velen onder hen toonden hun bereidheid om ook te zetelen bij de gemeenteraadsverkiezingen.” Met een hapje en een drankje werd de bijeenkomst in de sfeervolle omgeving van het archiefgebouw afgesloten. (vadu/gf)

The post Dentergem houdt bedankingsreceptie voor verkiezingsvrijwilligers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt werd door brand blijft in de cel

Een 21-jarige Albanees blijft een maand langer in de cel nadat de politie hem arresteerde toen ze een cannabisplantage hadden ontdekt. De feiten kwamen toevallig aan het licht nadat bij de buren in de brand uitbrak. Door de brand was een gat in de muur ontstaan en is zo de plantage gevonden.
The post Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt

Lees meer »

“De Seine is een veredelde riool. Wat een antireclame voor Parijs”: Marc Herremans ziet farce rond triatlon met lede ogen aan

Wat! Een! Soap! Vervuild Seine-water, nachtelijke annulaties, plannen voor een duatlon-alternatief: de triatlonsport gaat op de Olympische Spelen ongewild zwaar door het stof. Ex-topatleet en Marten Van Riels voormalige coach Marc Herremans ziet het met lede ogen aan. Maar heeft ook een duidelijke boodschap voor al wie er het hart van in is.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het spoor van Viktor Verhulst op Tomorrowland: “Eerste single krijgt vorm, zelfs interesse uit Amerika”

De Chinezen filmden de volle zestig minuten. De Mexicanen zweetten alsof hun leven er van afhing. Viktor Verhulst (29) wordt over drie dagen dertig jaar en trakteerde Tomorrowland op een rondje. Zijn eerste soloset in Boom – na proefdraaien in Dubai, Ibiza en Saint-Tropez – en gesmaakt door 6.000 fans. “Terwijl ik begin dit jaar schrik had dat niemand voor

Lees meer »

Schaafwonden voor Lotte Kopecky na schuiver in tijdrit, waar ze zesde werd

Lotte Kopecky (28) heeft aan haar schuiver op het door de regen spekgladde Parijse wegdek, iets voor halfweg de olympische tijdrit, geen zware schade overgehouden. Het bleef beperkt tot wat schaafwonden en een wat ‘stijver’ gevoel na afloop. Uiteindelijk eindigde Kopecky zesde in de olympische tijdrit. Het goud was voor de Australische Grace Brown. Anna Henderson (Groot-Brittannië) en Chloé Dygert

Lees meer »

“We hebben voor het eerst een roze tent als mainstage”: festivalopbouw goed op schema voor uitverkocht Dranouter

Meer dan 50.000 mensen komen naar de 50ste Dranouter, waardoor het festival nu al volzet is. “Historisch”, stelt organisator Bavo Vanden Broeck, die vasthoudt aan de maximumcapaciteit. “Al is het soms verleidelijk.”
The post “We hebben voor het eerst een roze tent als mainstage”: festivalopbouw goed op schema voor uitverkocht Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toeriste zorgt voor ophef nadat ze halfnaakt in fontein duikt in Firenze

Bewoners van Firenze zijn de vele toeristen in hun stad beu. Nog geen twee weken geleden klauterden toeristen op een standbeeld in Borgo San Jacopo om te doen alsof ze er seks mee hadden, en ook afgelopen weekend zorgde een toeriste voor verontwaardiging. Beelden tonen hoe een vrouw halfnaakt in een fontein zwemt en anderen zelfs uitnodigt om hetzelfde te

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Thomas Huyghe. De televisiemaker mag altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

FBI bevestigt dat oor van Trump geraakt werd door kogel

De Amerikaanse veiligheidsdienst FBI heeft vrijdag bevestigd dat de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wel degelijk aan het oor geraakt werd door een “volledige of gefragmenteerde” kogel bij de moordpoging op Trump op 13 juli tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania.

Lees meer »