De liefdesrivale van Olivia Rodrigo en de zangeres van wereldhit ‘Espresso’: dit is Sabrina Carpenter

Ze stootte Taylor Swift van de troon op Spotify en ook in ons land scoort ze in de Ultratop 50. Sabrina Carpenter is nog maar 25 jaar, maar de ‘Short n’ Sweet’-zangeres is nu al goed op weg om een echte wereldster te worden. Al heeft de Amerikaanse ook een stout kantje. Van een schandaal in de Amerikaanse kerk tot haar vete met Olivia Rodrigo: Sabrina Carpenter is allesbehalve een onbeschreven blad. 

Meer krantenkoppen in België

Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi

De populaire Bistro Sapristi in de Stormestraat stond na het afscheid van de vorige zaakvoerder een tijdje leeg. Tot nu. Binnenkort heropent de familie Bogdanovic het sfeervolle restaurant.
The post Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij heeft me als kind wreed behandeld”: trans dochter rekent af met Elon Musk na zijn kwetsende wokevirus-uitspraak

“Elon Musk was een afwezige vader. Hij heeft me als kind wreed behandeld omdat ik queer en vrouwelijk ben.” Vivian Jenna Wilson (20) rekent in een telefonisch interview met NBC News af met de Tesla-topman, nadat hij haar enkele dagen eerder zelf zwaar gekwetst had. Zo bleef hij constant verwijzen naar zijn trans dochter met haar mannelijke geboortenaam. “Ik ben

Lees meer »

KIJK. DJ Khaled toont vriezer met maar liefst 45 ijssoorten, maar krijgt meteen kritiek: “Wat een vreselijk gedrag”

DJ Khaled heeft op Instagram een video gedeeld waarin hij een inkijk geeft in zijn keuken. Meer bepaald in zijn diepvries, die meteen veel aandacht trekt. Er valt dan ook een gigantisch assortiment aan ijssoorten te bewonderen. Van potten ijs tot ijssandwiches en ijshoorntjes, in totaal zijn er maar liefst 45 verschillende soorten. Al krijgt de producer ook heel wat

Lees meer »

Celstraf voor vijftiger die politie bestookt met nodeloze oproepen en facturen in brand steekt: “We weten niet meer wat we met hem moeten aanvangen”

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot een celstraf van 11 maanden met uitstel voor belaging en afzetterij. Voor brandstichting ging de vijftiger maandagochtend vrijuit. Philippe H. bestookte tussen maart en november 2023 de politie en hulpdiensten met nodeloze oproepen. “Ter plaatse bleek er telkens niets aan de hand”, stelde procureur Saskia Schepens. “De beklaagde was gewoon dronken.”

Lees meer »