“Dat kostte mij de zege”: Van Aert baalt om gemiste ritwinst nadat hij bijna in boarding belandt

Wie had déze prestatie al verwacht van Wout van Aert? Gisteren nog gehavend na een valpartij, vandaag knap tweede in de sprint in Villeneuve-sur-Lot. Al voelde Van Aert zelf dat zelfs de zege erin zat, als hij niet bijna in de boarding was beland. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Burgemeester Moskou: “Oekraïense droneaanval afgeweerd” – Russen overtuigd dat NAVO-landen Oekraïne helpen bij inval Koersk

De inval van Oekraïne in de Russische regio Koersk zou zijn voorbereid met medewerking van inlichtingendiensten uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Dat meldt de Russische krant ‘Izvestia’, die zich daarbij baseert op informatie van de Russische buitenlandse inlichtingendienst. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Vooruit Tielt-Meulebeke heeft volledige lijst klaar: “Mix van ervaring, vernieuwing en enkele comebacks”

Dat Simon Bekaert en Annick Duyck respectievelijk de eerste en tweede plaats op de lijst van de socialisten bekleden wisten we al, maar maandagavond maakte Vooruit Tielt-Meulebeke de volledige lijst met 31 kandidaten bekend. En daar zitten enkele verrassingen bij. Tegelijk lichtte de partij ook al een tipje van de sluier over het programma. Zo willen ze dat het Meulebeekse

Lees meer »

Roeister Cato Vanheste: “Mijn beste prestatie ooit”

Onlangs vond in Racice, Tsjechië, de Coupe de la Jeunesse plaats. Een internationaal roeitornooi dat jong talent een kans biedt om ervaring op te doen, en dat is precies wat Cato Vanheste deed. Ze behaalde in skiff twee keer een gouden medaille. “Mijn beste prestatie ooit”, zegt ze trots.
The post Roeister Cato Vanheste: “Mijn beste prestatie ooit” appeared

Lees meer »