Christophe (52) boos om nieuwe verlichtingspaal die zijn zeezicht verstoort, burgemeester reageert verbaasd: “Te gek voor woorden”

Christophe Desmet uit Westende is niet te spreken over een verlichtingspaal die pal voor zijn terras werd geplaatst. Volgens de man neemt het een deel van zijn duur betaalde zeezicht weg. Hij klopte aan bij het gemeentebestuur en beheerder Fluvius, maar stoot op verzet. “Misschien moet ik er zelf met een lamp in mijn handen gaan staan”, zegt burgemeester Jean-Marie Dedecker die het te gek voor woorden vindt.

 

Meer krantenkoppen in België

Protesten in Venezuela na “massale fraude”: Maduro uitgeroepen tot winnaar, ook oppositie claimt winst

In Venezuela dreigt chaos na de verkiezingen. Nicolas Maduro is maandag door de Nationale Kiesraad (CNE) officieel uitgeroepen tot verkozen president van Venezuela. Hierdoor kan Maduro blijven zitten tot 2031, voor een derde termijn van zes jaar. Maar ook de oppositie claimt de overwinning. En een groot deel van de internationale gemeenschap is sceptisch over de officiële uitslag. Ondertussen zijn

Lees meer »

Komende winter nieuwe beachrace in Knokke-Heist

Organisator BRO.GO Sports uit Jabbeke pakt tijdens de winter uit met een beachrace op het strand van Zeebrugge en De Haan. Er komt nu in de kerstperiode een derde dergelijke wedstrijd bij in Knokke-Heist, goed voor een criterium.
The post Komende winter nieuwe beachrace in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wateroverlast in Dentergem en Zulte: kunstgrasveld dreef tot bij de buren

Een plotse wolkbreuk boven Zulte en Dentergem leidde vrijdagavond tot heel wat wateroverlast. De kelder van een woonzorgcentrum liep onder, een restaurant moest halsoverkop de klanten wegsturen en een kunstgrasveld spoelde volledig weg. “We waren tot twee uur ’s nachts bezig om het kurk terug op te scheppen.”
The post Wateroverlast in Dentergem en Zulte: kunstgrasveld dreef tot bij

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »