Campenaerts over het gelukshormoon – zoontje Gustaaf – dat hem vleugels geeft: “Anderhalf uur voor tijdrit nog een pamper ververst”

Hij en zijn ploeg Lotto Dstny wonnen nog geen rit, maar geen enkele renner rijdt met een bredere lach en grotere pretogen rond in het Tour-peloton dan Victor Campenaerts. “Ik koers met vleugels, Gustaaf geeft mij een gelukshormoon.” 

Meer krantenkoppen in België

Leerlingen STAP Ledegem krijgen diploma

De leerlingen van STAP afdeling Ledegem kunnen terugblikken op een geslaagd jaar. De voorbije maanden volgden ze lessen in zowel de vrije basisschool De Peereboom als in Ampe’s Gym. Daarbij konden ze kiezen uit verschillende instrumenten. Het jaar werd afgesloten met de diploma-uitreiking. Inmiddels kan er al ingeschreven worden voor het nieuwe jaar, via de
The post Leerlingen STAP

Lees meer »

Man doodgestoken door zoon in Beerse

In Beerse is in de nacht van zaterdag op zondag een 53-jarige man met geweld om het leven gebracht in zijn woning aan de Houtseweg. Dat zegt het parket van Antwerpen. Het slachtoffer incasseerde verschillende messteken. Zijn 19-jarige zoon is als verdachte opgepakt.

Lees meer »

Tweelingbroers El Haddaji staan op lijst Vooruit: “Jongeren zijn wissel op de toekomst”

De 27-jarige tweeling Younes en Youssef El Haddaji, bekend van de Res Star Academy vzw, beslisten onlangs met Vooruit mee te doen aan de verkiezingen: Younes voor de gemeenteraad, Youssef voor de provincieraad. “We werken beiden met jongeren, zij zijn de wissel op de toekomst. We willen een goed beleid helpen maken met als belangrijk thema jongeren- en pleintjeswerking.”

Lees meer »

“Dit is een kutsituatie”: Marten Van Riel haalt in videoboodschap aan fans stevig uit na “respectloze” beslissing om triatlon uit te stellen

De beslissing om de olympische triatlon uit te stellen, schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Marten Van Riel. Onze landgenoot reageert nu ook in een videoboodschap aan zijn supporters snoeihard. “Een schandaal voor het triatlon”, noemt Van Riel het. Eerder op de dag was hij al niet mals voor de organisatie in een reactie op Instagram.

Lees meer »

Zeker acht doden bij aardverschuivingen in India, mogelijk honderden mensen bedolven

Aardverschuivingen door zware moessonregens in het zuiden van India hebben volgens officiële berichten aan zeker acht mensen het leven gekost. Minstens 70 mensen uit het getroffen district Wayanad, in de deelstaat Kerala, zijn met verwondingen naar ziekenhuizen gebracht. Dat zei Veena George, minister van Volksgezondheid van Kerala. De vrees bestaat dat honderden mensen nog bedolven zijn onder de massa’s aarde.

Lees meer »