Budget van 320 miljoen en grootste wereldsterren te gast: dit weekend vindt ‘huwelijk van de eeuw’ plaats

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen euro voor neer, maar de hele wereld zal het gezien hebben. “Het idee dat je iedereen, hoe machtig ook, kunt laten komen dansen, is een ware demonstratie van macht.” 

Meer krantenkoppen in België

Brussels parket opent onderzoek naar e-bikemaker Cowboy na race-app

Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar e-bikemaker Cowboy, omwille van de interactieve app van het bedrijf waarmee fietsers tegen elkaar kunnen racen. Dat meldt parketwoordvoerder Yasmina Vanoverschelde. “De verkeersveiligheid van de Brusselaars en van de dagelijkse passanten die Brussel bezoeken, is een absolute prioriteit voor het parket”, klinkt het.

Lees meer »

Red Lions plaatsen zich tegen Australië met derde zege op rij voor kwartfinales

De Red Lions (FIH-4) hebben zich dinsdag geplaatst voor de kwartfinales van het olympisch hockeytoernooi op de Spelen in Parijs. De Belgische hockeymannen, de titelverdedigers, wonnen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes ook hun derde groepswedstrijd tegen Australië (FIH-3) met 2-6.
The post Red Lions plaatsen zich tegen Australië met derde zege op rij voor kwartfinales appeared first on

Lees meer »

Unicef: hongersnood in Noord-Darfoer wereldwijd eerste in 7 jaar

Na meer dan vijftien maanden oorlog in Soedan heeft een catastrofale combinatie van conflict, ontheemding en beperkte humanitaire toegang geleid tot hongersnood in kamp Zamzam in de regio Noord-Darfoer. Dat meldt Philippe Henon, woordvoerder van Unicef België. Het vluchtelingenkamp is thuis voor meer dan 400.000 Soedanese ontheemden.

Lees meer »

Bijna alle Banana Peel-concerten zijn uitverkocht

Het bestuur van de blues & jazzclub Banana Peel heeft er een erg succesvol seizoen opzitten. “Zowat 90% van al onze concerten was uitverkocht”, meldt programmator Guy Van Hoorebeke. Het is opvallend hoe de organisatie erin slaagt om internationale bluesgroepen, die in de States op mega-bluesfestivals voor tienduizenden spelen, op een blauwe maandag toch in het landelijke Ruiselede te krijgen.<br

Lees meer »

“Hadden ons op alles voorbereid, maar…”: vijandigheid tegen Nederlander die 12-jarig meisje verkrachtte neemt toe op Spelen

De Nederlandse beachvolleyballer Steven van de Velde (29), die in 2014 als 19-jarige een 12-jarig meisje verkrachtte, krijgt het stevig te verduren op de Spelen in Parijs. Z’n dubbelpartner – met wie hij vanavond om 20 uur weer in actie komt – zegt dat de vijandigheid tegen Van de Velde zelfs toeneemt. “En daar ben ik best teleurgesteld over, ja.”

Lees meer »

Monique (86) en Palmer (83) zijn zestig jaar getrouwd

Recent werden Monique Buyse en Palmer Vergote samen met hun familie uitgenodigd op het gemeentehuis voor de viering van hun diamanten huwelijksjubileum. Ze kenden een leven van hard werken op de boerderij, maar ook van reisplezier en sociaal engagement in het verenigingsleven.
The post Monique (86) en Palmer (83) zijn zestig jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Syensqo tempert jaarprognose

08:37 De speciaalchemiegroep Syensqo stelt vast dat de vraag naar zijn producten minder snel aantrekt dan verhoopt. Het bedrijf tempert zijn prognose over het boekjaar 2024.

Lees meer »