Brand in restaurant Chez Eddy in Sint-Genesius-Rode: zaak ontruimd maar geen gewonden

In Sint-Genesius-Rode is gisterenavond brand uitgebroken in restaurant Chez Eddy langs de Eigenbrakelse Steenweg. De klanten en het personeel konden op eigen kracht de zaak verlaten. Er vielen geen gewonden, maar de schade is groot. 

Meer krantenkoppen in België

Concreet bewijsmateriaal in moord op Marc en Laura in Tenerife? Verdachte Massimo N. blijft betrokkenheid ontkennen

De familie van Massimo N., een van de drie verdachten voor de verdwijning en moord op Laura Trappeniers en Marc Olbrechts in Tenerife, blijft ontkennen dat de Belg iets met de zaak te maken heeft. “Hij is onschuldig”, zegt zijn vriendin. Toch beschikken de Spaanse autoriteiten over enkele concrete bewijzen en menen ze een ijzersterk dossier in handen te hebben.

Lees meer »

Wervikse punkband Noisemay dropt eerste album ‘Plugged’: “Doe enkel waar je achter staat”

Noisemay is het muziekproject van Wervikanen Tore Delbecque (24), Birgen Braem (24), Cailean Volcke (18) en Thomas Leroy (16). Vrijdag 26 juli kwam hun eerste album ‘Plugged’ uit. Daarvoor konden ze rekenen op producer Hannes Leroy, ook een Wervikaan. De mannen zijn dan ook trots op hun roots. “We zullen altijd spelen in Wervik als we kunnen!”
The post

Lees meer »

Bosbrand in Californië in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat

De snel om zich heen grijpende bosbrand in het noorden van Californië is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat. Tot overmaat van ramp is voorlopig “0 procent” van de vuurzee onder controle, ondanks inspanningen van ongeveer 2.500 mensen, meer dan een dozijn helikopters en tal van blusvliegtuigen, aldus de lokale autoriteiten.

Lees meer »

“Ik wil vijand recht in de ogen kijken”: Otto-Jan Ham maakt programma om drie dochters te waarschuwen voor drugs

In zijn nieuwe programma ‘Drugs dus’ gaat Otto-Jan Ham (45), vader van drie jonge dochters, op zoek gaat naar de waarheid over legale en illegale roesmiddelen. Welke drugs zijn er? Wat is verslaving? En zijn echt álle drugs slecht? “Het is een kwestie van tijd voor mijn oogappels MDMA aangeboden krijgen, of toch minstens een haastig gerolde joint. En dus,

Lees meer »