Bracht Johnny Depp een bezoekje aan Plopsaland? Virale foto van lookalike doet wenkbrauwen fronsen

Werd Johnny Depp (61) in Plopsaland De Panne gespot? Daar lijkt het wel op, of toch zeker iemand die veel weg heeft van de Amerikaanse acteur. Wie woensdag een bezoekje bracht aan het pretpark kon de lookalike er zien zitten aan een picknicktafel. 

Meer krantenkoppen in België

Caravans en camper populairder dan ooit in Nederland

In Nederland zijn er nu 620.000 caravans en kampeerauto’s. Dat is een recordaantal. Vorige maand zijn er zelfs een kwart meer verkocht dan tijdens dezelfde periode een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Kampeer & Caravan Industrie (KCI).

Lees meer »

Opnieuw vergunningsaanvraag voor project ‘De Gedeelde Tuin’ in Stasegem, buurtbewoners reageren: “Verbaasd dat dossier nog eens wordt opgestart”

Er is opnieuw een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend voor het project ‘De Gedeelde Tuin’ van Groep Huyzentruyt. Het buurtcomité ‘Voor een leefbaar Stasegem’ geeft aan verbaasd te zijn. Ook nu zal het advies van de Dienst Waterlopen cruciaal zijn, want het gebied ligt in overstromingsgevoelig gebied. De deadline voor het openbaar onderzoek ligt vast op 8 augustus.
The post Opnieuw vergunningsaanvraag

Lees meer »

Diamant voor Willy Deberdt en Roza Dumortier

Willy Deberdt (82) en Roza Dumortier (78) uit de Pottemstraat vierden hun diamanten jubileum. Op 18 juli 1964 stapten ze in Beselare in het huwelijksbootje. Willy werd in Vlamertinge geboren. “Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was”, vertelt Willy. “Ik was nog geen 14 jaar toen ik in de bouw aan de slag ging.”
The post Diamant

Lees meer »

Jongeman op weg naar assisen voor moord zonder motief in Tielt

De Brugse raadkamer heeft een 22-jarige man uit Tielt naar de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) verwezen voor moord. Dat is de laatste stap op weg naar een assisenproces. Jarod D. bracht zijn slachtoffer met messteken om het leven, maar zijn motief blijft een raadsel.
The post Jongeman op weg naar assisen voor moord zonder motief in Tielt appeared

Lees meer »

T1 Ronny Houben trekt er onmiddellijk stekker uit bij HOO Oedelem (3B): “Combinatie me werk lukt echt niet meer”

Ter gelegenheid van de thuismatch in het teken van de Beker van West-Vlaanderen, 4-0-winst tegen Fusion Oostende, coachte Ronny Houben voor het laatst op het Oostveld. De succescoach, die destijds Dosko Sint-Kruis als kampioen naar derde provinciale loodste, stopt definitief in klimmen en dalen.
The post T1 Ronny Houben trekt er onmiddellijk stekker uit bij HOO Oedelem (3B): “Combinatie

Lees meer »

45 West-Vlaamse locaties pronken met ‘groene sleutel’: Op deze adresjes draag je mee zorg voor het milieu

Tien uitbaters in West-Vlaanderen ontvingen dit jaar voor het eerst de Green Key, het meest bekende ecolabel voor toerisme. Daarmee staat de teller in onze provincie op 45 locaties. Om in aanmerking te komen moet je voldoen aan strenge criteria op vlak van water, energie, afval, groen, voeding en mobiliteit. Deze drie uitbaters zijn trots op hun ‘Groene Sleutel’.

Lees meer »