Bijna 2.300 Belgen trappen in fiscale val pensioensparen

10:55 In 2023 hebben 2.275 Belgen een bedrag voor pensioensparen gestort waarmee ze een lager belastingvoordeel krijgen dan als ze minder hadden gestort. 

Meer krantenkoppen in België

Zware celstraffen voor verantwoordelijken dodelijke overstromingen Libië

In Libië heeft een rechtbank 12 ambtenaren veroordeeld voor de dambreuken en de daaropvolgende overstromingen bij de kuststad Derna. Bij die ramp kwamen in september vorig jaar duizenden mensen om het leven. De 12 veroordeelden krijgen celstraffen van 9 tot 27 jaar. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor het slechte beheer van de dam en de gevolgen daarvan.

Lees meer »

“Dit is supergoed voor mijn eerste Spelen”: Roos Vanotterdijk blinkt van trots als tiende met BR in halve finale 100m vlinder

Roos Vanotterdijk (19) heeft haar afspraak met de Spelen niet gemist. Een finale op de 100m vlinder bleek nét iets te hoog gegrepen, maar als tiende in de halve finale met een nieuw BR (57.25) mag ze van een ijzersterk olympisch debuut spreken. Kort voor haar race vernam ze ook het goud van Evenepoel: “Natuurlijk geeft zoiets energie.”

Lees meer »

Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden

In Ten Patershove werd er een dementiebeurs georganiseerd. Deze beurs stond open voor iedereen die op de een of andere manier met dementie te maken heeft zoals mantelzorgers, mensen die iemand van dichtbij kennen die aan dementie lijdt, maar ook voor mensen die meer willen weten over dementie.
The post Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden appeared first

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israël wil Turkije uit NAVO laten zetten – Demonstratie tegen Netanyahu tijdens bezoek aan plaats van dodelijke aanval Golanhoogten

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag de plek van de dodelijke aanval in de geannexeerde Golanhoogten bezocht. Hij beloofde dat Israël met een “harde reactie” komt op de raketaanval waarbij twaalf kinderen omkwamen. Er werd echter gedemonstreerd tegen zijn komst. En vier jonge kankerpatiënten uit de Gazastrook worden geëvacueerd naar ons land. De kinderen zullen hier worden behandeld omdat

Lees meer »

Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi

De populaire Bistro Sapristi in de Stormestraat stond na het afscheid van de vorige zaakvoerder een tijdje leeg. Tot nu. Binnenkort heropent de familie Bogdanovic het sfeervolle restaurant.
The post Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi appeared first on KW.be.

Lees meer »