Bedrijf van Benetton-telg koopt Belgische veilingsite Clicpublic

08:01 De Franse veilingwebsite Agorastore koopt haar Belgische sectorgenoot Clicpublic. Agorastore is in handen van de investeringsmaatschappij 21 Invest van Alessandro Benetton. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. DJ Khaled toont vriezer met maar liefst 45 ijssoorten, maar krijgt meteen kritiek: “Wat een vreselijk gedrag”

DJ Khaled heeft op Instagram een video gedeeld waarin hij een inkijk geeft in zijn keuken. Meer bepaald in zijn diepvries, die meteen veel aandacht trekt. Er valt dan ook een gigantisch assortiment aan ijssoorten te bewonderen. Van potten ijs tot ijssandwiches en ijshoorntjes, in totaal zijn er maar liefst 45 verschillende soorten. Al krijgt de producer ook heel wat

Lees meer »

Aurely Paternoster én Timothy Buyse kiezen voor Vooruit Ingelmunster: “Niet beloven, maar doén”

Op zondag 13 oktober kan je op de lijst van Vooruit ook stemmen op Aurely Paternoster en Timothy Buyse, die als nieuwkomers op deze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zullen prijken. “We zijn geen partij van praatjes, wél van snelle realisaties”, zegt Aurely, waarmee ze verwijst naar het extra zebrapad aan het Kruidvat dat dankzij Vooruit werd gerealiseerd.
The post

Lees meer »

Camping Festival Dranouter opent half uur vroeger de deuren: “We staan hier al van 10 uur om de eerste te zijn”

Traditiegetrouw begint het feest op Festival Dranouter al op donderdagavond. Normaal zouden de deuren van de camping pas openen om 13 uur, maar door de grote toeloop van enthousiaste festivalgangers opent de camping een half uurtje vroeger. Sommige groepen zitten hier al te wachten vanaf 10 uur. “We zijn helemaal afgezakt van Brugge en doen er alles voor om een

Lees meer »

“België barst”: uiterst rechtse groep Voorpost laat weer van zich horen in Komen-Waasten, politici kunnen affiche-actie maar weinig smaken

De politieke spanning begint overal stilaan te stijgen. Partijen maken hun lijsten kenbaar, kopstukken stappen naar voren en militanten bereiden zich voor. Komen-Waasten vormt hier geen uitzondering op, al start het wel met een zure noot. Op enkele plaatsen verschenen affiches van Voorpost met een radicale boodschap. “Er is in onze gemeente geen plaats voor dergelijk radicalisme!”
The post

Lees meer »

Ultranationalisten bestormen legerbasis in Israël uit protest tegen arrestatie 9 militairen “na groepsverkrachting”

In Israël zijn tientallen ultranationalisten, onder wie ook enkele radicaal rechtse parlementsleden, een Israëlisch detentiecentrum voor Palestijnse gevangenen binnengedrongen. Ze protesteerden tegen de arrestatie van 9 Israëlische soldaten, die ervan verdacht worden een Palestijnse gevangene te hebben mishandeld. Israëlisch premier Benjamin Netanyahu veroordeelt de protesten en roept op tot kalmte.

Lees meer »

Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham kwartfinales bereikte

Het Belgisch team is achtste geworden op het wereldkampioenschap U20 Ultimate Frisbee in het Engelse Birmingham. In de ploeg zat een stevige Brugse delegatie: zes spelers van Freezzz Beezzz en coach Tom Van Quathem. Deze atletische sport maakt langzamerhand opgang, ook in West-Vlaanderen.
The post Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani veroordeeld tot 5 jaar cel voor verkrachting: “Schaamteloos misbruik van kwetsbare meisjes om aan eigen lusten te voldoen” 

Rapper Soufiane Eddyani (25) is door de correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar voor de verkrachting van 2 minderjarige meisjes. Een slachtoffer was 14 jaar op het moment van de feiten. Naast Eddyani werd ook zijn vriend veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank spreekt in het vonnis van "vervaagd normbesef" en van "schaamteloos misbruik van jonge,

Lees meer »

Tyfoon Gaemi eist 30 doden in China

De doortocht van de tyfoon Gaemi heeft minstens 30 mensenlevens geëist in Zixing, op 1.500 km ten zuidwesten van de hoofdstad Peking. Er zijn ook 35 mensen vermist. De tyfoon bracht hevige regenval met zich mee. Op 24 uur tijd viel er 645 mm water per vierkante meter, meldt de Chinese staatstelevisie.

Lees meer »

Geurts en Maenhaut zakken naar negende stek in 49er FX

Anouk Geurts en Isaura Maenhaut zijn dinsdag tijdens de derde dag van het olympische zeiltoernooi in de 49er FX-klasse op de Spelen in Parijs van de achtste naar de negende plek gezakt. Daarmee blijft het Belgische duo op koers voor de medalrace, die voorbehouden is voor de top tien aan het einde van de twaalf reguliere regatta’s.
The post

Lees meer »

ONS RAPPORT. Onze F1-watcher geeft de coureurs punten voor de Grand Prix van België: “Wat is er aan de hand met dit toptalent?”

De Grand Prix van België, editie 2024, behoort alweer tot het verleden. Door een diskwalificatie bij George Russell pakte ploegmaat Lewis Hamilton de zege. Onze F1-watcher Joost Bolle deelde alweer punten uit en gaf één coureur een buis. “Bedroevend was het.” Max Verstappen krijgt na zijn inhaalrace dan weer een hoge score. “Wat een race van de wereldkampioen.”

Lees meer »