Baliebrugge Leeft uit Oostkamp steunt jonge sporters

Baliebrugge Leeft organiseert voor de 14de keer een groots mosselfeest op zondag 14 juli ten voordele van de jonge renners van Ruddervoorde op het Domein Pyfferoen in de Vrijgeweidestraat in Ruddervoorde. Met Baliebrugge Leeft steunen ze al jaren jonge renners in hun wielercarrière. Dit jaar mogen Arno Verschaeve, Emile Vanspeybroeck, Briek Plasman, Cédric Deceuninck, Gitte Volckaert en de voetbalploeg de Baliesjotters een financiële bijdrage verwachten. Kaarten kosten 25 euro voor een mosselmaaltijd en 22 euro voor een koude schotel.

Voorafgaand aan het mosselfestijn is er ook nog een dartstornooi voor koppels op zaterdag 13 juli vanaf 11 uur. Inschrijven en info bij Brigitte Deceuninck op 0476 98 23 93. (foto GST)

The post Baliebrugge Leeft uit Oostkamp steunt jonge sporters is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal openstaande onderwijsvacatures: West-Vlaamse scholen zoeken nog 427 (!) mensen

Iets meer dan een week voor de eerste schooldag is het lerarentekort in onze provincie groter dan ooit. West-Vlaamse scholen zoeken nog 427 lesgevers, coördinatoren en leidinggevenden. Dat zijn er liefst 20 procent meer dan vorig jaar en vijf keer zo veel als tien jaar geleden. “Er moet écht iets gebeuren.”
The post Recordaantal openstaande onderwijsvacatures: West-Vlaamse scholen zoeken

Lees meer »

Na onnodige reddingsoperatie in Oostende: hoeveel kost zo’n zoekactie op zee? “Vergeet de morele kost niet”

“Een zoveelste drenkelingenoperatie die veel middelen, geld, energie, mankracht en zenuwachtigheid bij de hulpdiensten kost, terwijl dat allemaal niet nodig was.” Burgemeester van Oostende Bart Tommelein (Open Vld) uit zijn frustraties nadat hulpdiensten zondag urenlang zochten naar een 41-jarige man aan zee, terwijl die uiteindelijk in zijn zwembroek op de trein naar Aalst bleek te zitten. “Je kan er niet

Lees meer »

Overstromingen in Bangladesh treffen bijna drie miljoen mensen

Bijna drie miljoen mensen zitten in het oosten van Bangladesh vast als gevolg van grote overstromingen. Dat hebben de autoriteiten gemeld. Hevige regen en een watertoevloed vanuit hoger gelegen heuvelachtige gebieden hebben de rivieren uit hun oevers doen treden, wat voor heel wateroverlast zorgt.

Lees meer »

LIVE. Zelensky: “Oekraïne heeft controle over 92 dorpen in Russische regio Koersk”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ berichtte eerder dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. Intussen heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gezegd dat het Oekraïense leger de controle heeft over 92 dorpen in Koersk. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in

Lees meer »

Archeologische werken Vroonhofsite in Poperinge stilgelegd door hoog grondwater

Archeologen zijn sinds mei in het centrum van Poperinge op zoek naar oude sporen van de stad. De werken liggen intussen echter stil door de uitzonderlijk hoge grondwatertafel, maar starten in september opnieuw met extra teams. Ondertussen vinden er wel rondleidingen plaats.
The post Archeologische werken Vroonhofsite in Poperinge stilgelegd door hoog grondwater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schooldirecteur onder vuur na “onaanvaardbare uitspraken”: onderzoek geopend na klacht partij Guy D’haeseleer

De directeur van de stedelijke basisschool De Lettertuin in Ninove zal zich voor de deontologische commissie van de stad moeten verantwoorden. Forza Ninove, de partij van Vlaams Belanger Guy D’haeseleer, diende een klacht in tegen de man na “onaanvaardbare uitspraken” die zijn partij zou schaden. De stad heeft een intern onderzoek geopend maar bevestigt voorlopig het vertrouwen in de directeur.

Lees meer »