Autodeur als mini-guillotine: BMW-eigenaar krijgt 1,9 miljoen euro schadevergoeding

Een Amerikaanse eigenaar van een BMW heeft na acht jaar een schadevergoeding ontvangen van 1,9 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) nadat een zogeheten ‘soft-close’ deur een deel van zijn duim afhakte. Het is niet de eerste keer dat een auto zich keert tegen zijn eigenaar. 

Meer krantenkoppen in België

Oude coca-colasite in Hasselt is helemaal vernieuwd

Op de oude coca-colasite aan het kanaal in Hasselt is al een eerste groter bedrijf opnieuw actief. Een groot deel van rest van het gebouw is intussen opgeleverd aan bedrijven die er ruimte hebben gekocht. Een stuk grond van 1 hectare langs het kanaal blijft wel nog braak liggen, totdat er kopers voor gevonden zijn.

Lees meer »

Bredene investeert in nieuwe tramschuilhuisjes: “Beschut tegen zon en regen”

In maart dit jaar startte vervoersmaatschappij De Lijn met vernieuwingswerken aan het spoornet van de kusttram. Aansluitend laat het gemeentebestuur nu ook nieuwe schuilhuisjes plaatsen aan enkele haltes. De eerste werden nu voorzien aan Bredene Campings.
The post Bredene investeert in nieuwe tramschuilhuisjes: “Beschut tegen zon en regen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse toeriste zwemt topless in Italiaanse fontein

Een Britse vrouw heeft voor heel wat ophef gezorgd op sociale media. De toeriste was op reis in Italië en besloot een verfrissende duik te nemen in het water van een fontein in Firenze. Ze deed dat met niets anders dan een onderbroekje aan. “Respect voor ons cultureel erfgoed is ver te zoeken”, klinkt het onder andere.

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke zijn in Plopsaland opnieuw een duo: “Wij zijn er altijd voor elkaar. Van dat soort vrienden heb je er niet veel.”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Bert en Ernie, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

Oppositie Venezuela roept kiezers op het tellen van de stemmen te controleren

Oppositieleider María Corina Machado heeft kiezers in Venezuela opgeroepen om, na het uitbrengen van hun stem bij de verkiezingen in het land op zondag, aanwezig te blijven in de stembureaus. Ze wil dat de kiezers dit doen om zelf het tellen van de stemmen te kunnen controleren in de “beslissende uren” na het sluiten van de stembussen. De angst voor

Lees meer »

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »

Wie is TikTok-sensatie FabioW, op wiens muziek Erik Van Looy uit de bol gaat? “Binnen 5 jaar verkoop ik Sportpaleis uit”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door de immer in een cowboyhoed gehulde TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik denk dat ik over vijf jaar wel een Sportpaleis heb uitverkocht.”

Lees meer »