Amerika-kenner: ‘Biden is als een stuwdam die op breken staat’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamas waarschuwt voor uitbraak polio in Gaza – Israël wil Turkije uit NAVO laten zetten

Het Hamas-ministerie van Gezondheid in Gaza heeft een polio-epidemie uitgeroepen in het gebied. De terreurbeweging beschuldigt Israël ervan de gezondheidsvoorzieningen in de regio volledig te hebben vernietigd, waardoor polio vrij spel kreeg. Israël heeft inmiddels gezegd dat het wil dat Turkije uit de NAVO wordt gezet.Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Veilig naar een festival: zo ben je dieven te slim af

Ook dieven vinden hun weg naar festivals: grote evenementen met veel mensen, daar kunnen ze hun slag slaan. De zomermaanden zijn dan ook de populairste bij zakkenrollers. Festivals waarschuwen voor dieven met grote borden, en de politie geeft via lichtkranten tips. Maar jij kan ook op voorhand alert zijn, zodat de kans om bestolen te worden, kleiner is.

Lees meer »

Opgelapte Russische tanks moeten tij van oorlog in Oekraïne keren, maar dat lijkt voorlopig niet te lukken

De afgelopen weken heeft het Russische leger honderden oude, opgelapte tanks verplaatst naar de frontlijn. Dat schrijft de Amerikaanse denktank Institute for the Study of War (ISW). Het grootste deel van die tanks houdt Rusland voorlopig achter de hand, maar uit een eerste, grootschalige aanval blijkt wel dat het aangeleverde militair materieel geen garantie is op succes.

Lees meer »

Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met Victoria’s Secret”

Wordt Bo Dubin uit Brugge de nieuwe Miss West-Vlaanderen? Dat komen we op zaterdag 14 september te weten. “Al van jongs af droomde ik ervan om als Angel mee te lopen op de bekende modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret.”
The post Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen zamelt na minder dan maand al genoeg geld in om vijfde leeuw uit Oekraïne te evacueren

Op minder dan een maand tijd heeft het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen genoeg geld ingezameld om de evacuatie van leeuw Rori uit Oekraïne te financieren. Het geld komt van leden die het centrum steunen. Rori zelf verblijft op dit moment in een tijdelijk opvangcentrum in Kiev. Een eerdere poging om hem naar ons land te brengen mislukte. Het Natuurhulpcentrum onderneemt over

Lees meer »