Amant Ambani, de jongste zoon van Aziës rijkste man, krijgt ’trouwfeest van de eeuw’

17:14 Eind deze week vindt het huwelijk van Amant Ambani en Radhika Mercant plaats, twee telgen van de rijkste Indiase families. De prehuwelijksvieringen gingen in maart van start en kostten al een fortuin. 

Meer krantenkoppen in België

Automobilist slachtoffer van zware verkeersagressie in Izegem: “Dien klacht in en ik vermoord je familie”

“Ik kom uit Oekraïne en heb al twaalf Russen vermoord. Dien klacht in en ik vermoord je familie.” Een 38-jarige automobilist uit Menen liet zich op de vooravond van Kerst niet van zijn beste kant zien bij een akkefietje in het verkeer in Izegem. Zijn slachtoffer zakte trillend als een riet naar de rechtbank in Kortrijk af om een schadevergoeding

Lees meer »

“De crew had meteen de opnames moeten stoppen”: waarom Martine écht opstapte bij Jelmont in ‘B&B zkt lief’

Nu ook de 64-jarige Martine Verbreyt haar koffers heeft gepakt, blijft Jelmont (62) alleen achter in een lege bed and breakfast in ‘B&B zoekt lief’. Ook de massagetherapeute heeft geen goed woord over voor de omstreden Nederlander. “Jelmont is een psychopaat”, klinkt het, “een toxische valsaard met waanideeën.” In dit interview schetst ze een onthutsend beeld van haar laatste dagen

Lees meer »

Lien (33) en Slava (38) maken kans om Lady Chef of the Year te worden: “Aan de slag gaan met de vangst van de dag, zalig is dat”

Vijf vrouwelijke chefs maken kans op de titel Lady Chef of the Year 2024. Zij kregen van de Lady Chef Academy de hoogste scores. Daar zitten ook twee chefs uit West-Vlaanderen bij: Lien Vandeputte (Brugge) en Slava Tcherbak (Komen-Waasten). Vanaf 1 september kan jij ook stemmen op je favoriet.
The post Lien (33) en Slava (38) maken kans om

Lees meer »

Kunstwerk van Banksy bij London Zoo verwijderd

Het jongste kunstwerk van Banksy in de London Zoo — een streetarttekening op een rolluik aan de ingang van de dierentuin — werd om veiligheidsredenen verwijderd, zo maakte de Zoo zondag bekend. Die wil in deze drukke zomerperiode de ingang volledig kunnen gebruiken, luidt het.

Lees meer »

In het spoor van de Oekraïense soldaten die inval in Rusland mee op poten zetten: “Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen”

Nu de grens met de Russische regio Koersk is overgestoken, moet het Oekraïense leger ook andere grensgebieden strikt bewaken en monitoren. Het Nieuwsblad volgde de Oekraïense 117de brigade in de loopgraven, waar mortierkanonnen op een kilometer van de Russische grens vijandelijke soldaten onder vuur nemen. “Alle doelen zijn geraakt. Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen.”

Lees meer »

Zweden doden jaarlijks twintig procent van hun bruine berenpopulatie: “Het is een pure trofeejacht”

Ondanks zorgen van natuurbeschermers, begint vandaag de jaarlijkse berenjacht in Zweden. Het land heeft vergunningen afgegeven om twintig procent van de bruine berenpopulatie te doden – dat wil zeggen dat 486 beren geschoten zullen worden. Als jagers volgend jaar in hetzelfde tempo beren blijven doden, is het land nog maar één jachtpartij verwijderd van het minimale aantal van 1.400 dat

Lees meer »

LIVE FORMATIE. Formateur De Wever krijgt drie dagen extra tijd van de koning: donderdag nieuwe audiëntie

Twee maanden na de verkiezingen komen de onderhandelingen voor de vorming van de federale en Vlaamse regeringen op kruissnelheid. Afgelopen nacht onderhandelden N-VA, Vooruit, MR, Les Engagés en CD&V over de ‘supernota’ van formateur Bart De Wever voor de vorming van een federale regering, maar witte rook kwam er niet. De koning heeft de opdracht van De Wever als formateur

Lees meer »