Ali B niet aanwezig bij uitspraak in zedenzaak: “Hij wil dat eerst zelf verwerken”

Ali B (42) zal vrijdag niet aanwezig zijn in de rechtbank van Haarlem bij de uitspraak in de zedenzaak die tegen hem loopt. Dat bevestigt zijn advocaat Bart Swier aan ‘De Telegraaf’. 

Meer krantenkoppen in België

Emma Meesseman zag tegen Duitsland groot contrast met voorbereiding: “Niets lukte nog”

De Belgian Cats begonnen maandag met een valse noot aan de Olympische Spelen in Parijs. De Belgische basketbalvrouwen liepen in hun openingswedstrijd een blauwtje tegen olympische debutant Duitsland. Sterspeelster Emma Meesseman zag hoe de goede voorbereiding van de Cats door de vroege opdoffer meteen naar de prullenmand verdween.
The post Emma Meesseman zag tegen Duitsland groot contrast met voorbereiding:

Lees meer »

Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in Brugge in juli

In juli verwelkomde de binnenstad van Brugge evenveel bezoekers als in dezelfde maand van 2023, met name 815.000. “We noteren minder binnenlandse bezoekers (-5 procent) en meer buitenlandse bezoekers (+4 procent) uit zowel de buurlanden als verder afgelegen markten zoals de Verenigde Staten”, zegt de Brugse toerismeschepen Mieke Hoste.
The post Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in

Lees meer »

Van 30 euro per dag tot helemaal gratis: hoeveel kost parkeren aan zee?

De afgelopen dagen trokken vele bezoekers en toeristen naar onze kust. Maar hoeveel ben je eigenlijk kwijt aan parkeerkosten als je met de auto naar de kust gaat? Over het algemeen geldt de regel: hoe verder je wegtrekt van het centrum of de kustlijn, hoe lager de prijs is en hoe langer je er geparkeerd mag staan. Wie sowieso een

Lees meer »

Ultranationalisten bestormen legerbasis in Israël uit protest tegen arrestatie 9 militairen “na groepsverkrachting”

In Israël zijn tientallen ultranationalisten, onder wie ook enkele radicaal rechtse parlementsleden, een Israëlisch detentiecentrum voor Palestijnse gevangenen binnengedrongen. Ze protesteerden tegen de arrestatie van 9 Israëlische soldaten, die ervan verdacht worden een Palestijnse gevangene te hebben mishandeld. Israëlisch premier Benjamin Netanyahu veroordeelt de protesten en roept op tot kalmte.

Lees meer »

In Thailand geeft boksen kans op slagen

In Thailand doet boksen de harten van het volk sneller slaan. De sport opent er deuren richting Olympische Spelen of een beter leven. Een voltreffer in een land met een van de grootste inkomstenverschillen ter wereld.

Lees meer »

De nieuwe start van Arthur Vermeeren bij Atlético: coach Simeone geeft hem complimenten, maar krijgt hij ook kansen?

Op de eerste elftalfoto van het nieuwe seizoen staat Arthur Vermeeren (19) te glimmen naast Axel Witsel. Het is een beeld zonder garanties. Vermeeren keerde een week vroeger uit vakantie, wat enorm wordt geapprecieerd door Atlético en trainer Diego Simeone. Een blik in de zomer van Vermeeren en de plannen van Atlético: wat gebeurt er met de Rode Duivel als

Lees meer »