Adviseurs Biden twijfelen aan zijn winstkansen en voeren druk op

Enkele adviseurs van de Amerikaanse president Joe Biden zijn er niet van overtuigd dat hij de presidentsverkiezingen van november kan winnen van zijn Republikeinse uitdager Donald Trump. De afgelopen dagen zouden ze manieren hebben gezocht om Biden te overtuigen om zich terug te trekken, meldt The New York Times op basis van anonieme bronnen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper lanceert een nieuwe campagne met de slogan ‘Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt’. De cijfers voor positieve drugtesten gaan de hoogte in en er werden vaak meer positieve drugtests dan alcoholtests afgelegd.
The post “Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gepensioneerd onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe wordt molenaar in Boechout: “Geslaagd voor examen na 100 uur stage”

Een carrièreswitch kan je het niet noemen, want de bekende Antwerpse onderzoeksrechter is al een tijdje op rust, maar Karel Van Cauwenberghe heeft wel een nieuwe uitdaging te pakken. Hij is geslaagd voor het theoretische en praktische examen om molenaar te worden. "Een heerlijke bezigheid", zegt hij trots in de schaduw van de wieken van De Steenen Molen in Boechout.

Lees meer »

“Ik heb het je beloofd”: Belgische amazone heeft op Spelen bijzondere boodschap voor haar overleden man

‘Ik heb het je beloofd. En ik heb het gedaan.’ De Belgische dressuuramazone Larissa Pauluis (44) toonde na haar oefening op de Olympische Spelen een bijzondere geschreven boodschap op haar witte handschoenen. Enkele momenten later vertelde ze in tranen het hele verhaal. Het was gericht naar haar overleden man, die vier jaar geleden onverwachts stierf. “Toen ik besefte dat Gregoire

Lees meer »

VS sluit deal met vermoedelijk brein achter 9/11

De Pakistaanse jihadstrijder en Al Qaeda-lid Khalid Sheikh Mohammed, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001, heeft in de VS samen met twee medebeschuldigden een vonnisafspraak aanvaard. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Defensie woensdag bekend in een korte mededeling.

Lees meer »

Kun je je dromen sturen (en waarom zou je dat doen)?

Dromen doen we allemaal en soms onthouden we ze ook eventjes als we wakker zijn? Waarom we dromen en of ze iets te betekenen hebben, is al langer een raadsel. Maar je kunt ook lucide dromen hebben, dromen waar je iets aan hebt en die je kunt sturen. Of is dat, zoals de meeste dromen, niet helemaal waar?

Lees meer »