7 gouden tips om de beste adresjes te scoren op Airbnb: ‘Lees niet alleen de reviews, maar let vooral op de reactie van de eigenaar’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

E-mail eist sabotage Franse spoorwegen op

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben zaterdag een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist door een onbekende groepering. In de mail worden de Olympische Spelen een “viering van het nationalisme, een gigantische vertoning van de onderdrukking van volkeren en staten”.

Lees meer »

Kartellijst Trots op Oostende neemt ferme bocht in dossier Thermae Palace Hotel: “Geen appartementsgebouw op de parking”

De kartellijst Trots op Oostende heeft zich uitgesproken tegen appartementsbouw op de parking van het Thermae Palace Hotel. “Het gat van 30 miljoen moet dichtgereden worden door Vlaanderen”, zeggen Open VLD, Groen en CD&V. “Dat kan perfect binnen de bestaande overeenkomst”, zegt ook coalitiepartner Björn Anseeuw (N-VA). Actiegroep Dement is niet overtuigd: “Een verkiezingsstunt”, klinkt het.
The post Kartellijst

Lees meer »

Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld

Zeilster Emma Plasschaert uit Oostende is haar Olympische Spelen in Marseille donderdag begonnen met een teleurstellende 25ste plaats in de eerste regatta van de ILCA 6-categorie. De tweede regatta van de dag werd uitgesteld door de zwakke wind in Zuid-Frankrijk.
The post Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieve en Filip uit Brugge varen in een gouden huwelijksbootje

Filip D’hont (geboren in Loppem op 12 april 1952) en Godelieve Mus (geboren in Brugge op 11 juli 1942) uit Sint-Michiels vierden op zaterdag 27 juli hun gouden huwelijksjubileum in De Nieuwe Blauwe Toren in Zuienkerke.
The post Lieve en Filip uit Brugge varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groep Ubuntu en ION bouwen tegen 2026 24 zorgunits in project ZUUD: “Kwalitatieve woningen voor mensen met een beperking”

De inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu en projectontwikkelaar ION bouwen een nieuw project voor inclusief wonen aan de Vanhemmens Hoevestraat in Zwevegem. In totaal komen er 24 zorgunits die in 2026 zullen klaar zijn. “Wanneer iedereen zijn plekje kan vinden in een buurt, wordt die meteen een stuk socialer en levendiger”, zegt Kristof Vanfleteren, CEO van ION.
The post Groep

Lees meer »

Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots op zijn doorzettingsvermogen”

Drie jaar na zijn olympisch debuut in Tokio is Michael Obasuyi (24) er straks ook bij op de Spelen in Parijs. Een enorme opsteker na jarenlang blessureleed. “Mijn man en ik zijn bijzonder trots op het doorzettingsvermogen van onze zoon”, benadrukt mama Caroline Decuyper.
The post Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots

Lees meer »

Grafheuvel kerkhof Sint-Pieterskerk in Koksijde krijgt opsmukbeurt

Vanaf de derde week van augustus plant de gemeente Koksijde werkzaamheden op de begraafplaats bij de Sint-Pieterskerk (Koksijde-Dorp). De tumulus, het verhoogde grafplein, krijgt een grondige opsmukbeurt. De buxushagen die zijn aangetast door de buxusmot worden eindelijk aangepakt.
The post Grafheuvel kerkhof Sint-Pieterskerk in Koksijde krijgt opsmukbeurt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steeds meer leven in de brouwerij: aantal West-Vlaamse brouwers in tien jaar tijd meer dan verdubbeld

Schenk u gerust een lekkere portie gerstenat in, want vandaag mogen we collectief International Beer Day vieren. En wat blijkt? West-Vlaanderen is meer dan ooit een van dé absolute ambassadeurs van de Belgische bierwereld. In amper tien jaar is het aantal brouwerijen in onze provincie meer dan verdubbeld: van 27 in 2014 naar liefst 57 op vandaag. “Hoopgevend”, zegt biersommelier

Lees meer »

Familie Arthur De Sloover kijkt uit naar ontknoping olympisch hockeytornooi: “Dit zijn echt fantastische momenten om te beleven”

Volgende week donderdag kunnen de Red Lions zichzelf opvolgen als olympisch kampioen. Bij onze nationale hockeyheren ook één West-Vlaming: Arthur De Sloover. De dichte familieleden van de 27-jarige Kortrijkzaan zijn er in Parijs bij om hun held te (onder)steunen. Zeggen vader, moeder en vriendin in koor: “Dit zijn echt fantastische momenten die we mogen beleven.” Na de 2-6-overwinning tegen Australië

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hezbollah lanceert “aanval” op Israël: luchtalarm gaat af wegens naderende raketten

Het Israëlische leger bevestigt de dood van Mohammed Deif (58), commandant van de militaire vleugel van Hamas. Deif werd vorige maand gedood tijdens een Israëlische luchtaanval in het zuiden van de Gazastrook. Eerder had de Iraanse hoogste leider Ali Khamenei het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen, volgens de ‘New York Times’. De Israëlische premier Netanyahu zegt klaar

Lees meer »

Oekraïense Iryna Povazhna is kandidaat voor CD&V Deerlijk: “Als dankbaar gebaar voor alle Deerlijknaars”

De lijst van CD&V Deerlijk krijgt meer en meer vorm. Burgemeester Claude Croes en plaatselijke CD&V-voorzitter Yves Vande Wiele kondigden vandaag met de nodige trots aan dat Iryna Povazhna de lijst zal versterken.
The post Oekraïense Iryna Povazhna is kandidaat voor CD&V Deerlijk: “Als dankbaar gebaar voor alle Deerlijknaars” appeared first on KW.be.

Lees meer »

100 banen gaan verloren bij CNH Industrial Zedelgem

Bij de producent van landbouwmachines CNH Industrial in Zedelgem zijn sinds het begin van het jaar 100 banen verloren gegaan. Dat schrijft De Tijd op zijn website. De vraag naar landbouwmachines is gedaald. Daarom ligt ook de montageafdeling langer stil dan gewoonlijk.

Lees meer »