22-jarige Antwerpse toerist verdrinkt in Indonesische zee

In Indonesië zijn vijf toeristen gegrepen door een golf bij Parangtritis Beach in het zuiden van Indonesië, dat schrijven Indonesische nieuwsmedia. Twee van hen zijn overleden, onder wie een 22-jarige Antwerpenaar.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zelfs zwemmen kan hij”: Remco Evenepoel en Oumi geven inkijk in deugddoende vakantie op Zakynthos

“Vierdaags uitje met mijn geliefde, batterijen heropladen na de Olympische Spelen”, schrijft Remco Evenepoel bij een video die een inkijk geeft in de recente en korte vakantie die de dubbele olympische kampioen beleefde op het Griekse eiland Zakynthos. “Nu terug aan het trainen”, staat er ook bij. Grappige reactie op de Instagrampost: “Oh nee jongens, hij kan zelfs zwemmen.”

Lees meer »

Van het BK dildowerpen tot de meest vrouwvriendelijke editie ooit: tien redenen waarom je Kamping Kitsch Club niet mag missen

Op minder dan 24 uur voor de start van Kamping Kitsch Club, stoomt de volledige regio zich klaar om zich onder te dompelen in een wereld van fluo. Het festival is intussen volledig uitverkocht, op 200 tickets na die enkel aan de kassa gekocht kunnen worden. De organisatie verwacht 27.000 feestvierders. Wij geven je graag tien redenen waarom je Kamping

Lees meer »

Ruim 370 Franstalige scholen bannen smartphone

De 373 scholen van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement (WBE) verbieden het gebruik van smartphones vanaf het begin van het nieuwe schooljaar. In de loop van het jaar zal er een verbod gelden in kleuter-, basis- en middelbare scholen, melden enkele kranten donderdag.

Lees meer »

Kimmer Coppejans en Joris De Loore kennen hun tegenstanders in kwalificaties US Open

Bruggeling Joris De Loore (ATP 211) moet maandag in de eerste kwalificatieronde voor de US Open voorbij de Amerikaan Tristan Boyer (ATP 233). Kimmer Coppejans uit Oostende komt in de eerste voorronde uit tegen de Boliviaan Murkel Alejandro Dellien Velasco (ATP 177).
The post Kimmer Coppejans en Joris De Loore kennen hun tegenstanders in kwalificaties US Open appeared first

Lees meer »