Winderige zevende sprintduatlon in Pittem

Rond de sportsite vond onlangs de zevende editie van de Pittemse sprintduatlon plaats. De sterke wind zorgde ervoor dat het een lastige editie werd voor de deelnemers, die 5 km moesten lopen, 21 km fietsen en opnieuw 2,5 km lopen.

In het totaal namen 95 sporters deel. Van bij de start nam Elias Van Landeghem letterlijk de benen en behield zijn voorsprong tot aan de finish. Bij de dames wist Lore Van Assche hetzelfde te realiseren. Bij de duo’s heren haalden Kristof Colpaert en Mati Holvoet de overwinning binnen en bij de gemengde duo’s haalden Lisa Demeulemeester en Thibaut Goethals het. Eerste Pittemse dame werd Sara Dinneweth en bij de heren werd het Thibault Nelis. (JG/foto Jan)

The post Winderige zevende sprintduatlon in Pittem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Nieuwe beelden tonen chaos op dak na aanslag op Trump

Nieuwe vrijgegeven beelden tonen een chaotische nasleep van de aanslag op Trump, terwijl verschillende mensen van de veiligheidsdienst op het dak staan. Naast hen ligt Thomas Crooks, de 20-jarige schutter die werd doodgeschoten door de Secret Service. De veiligheidsdiensten proberen zo snel mogelijk te weten te komen wat er precies is gebeurd, maar het wordt alsmaar duidelijker dat de communicatie

Lees meer »

“Dit is een grote f*ck you aan iedereen die niet meer in mij geloofde”: geëmotioneerde Nina Derwael naar brugfinale van zondag

Het kampioenenbloed drijft weer boven. Al haar harde zwoegwerk van de laatste maanden ziet Nina Derwael dubbel en dik beloond met een plekje in de brugfinale. De ontlading ging gepaard met tranen: “Alle emoties van de laatste maanden moesten eruit.” Zondagnamiddag (15u40) komt Derwael in actie voor de medaillestrijd: dromen mag, maar het goud ligt nu al klaar voor Kaylia

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

Scoutslokaal Boechout onbruikbaar na brand: kinderen die er op kamp waren, krijgen elders onderdak en frietjes op terrein van Sfinksfestival

Een pot op het vuur in een scoutslokaal in Boechout heeft een kleine brand en veel rook veroorzaakt. 37 kinderen uit Gembloux waren er op kamp. Ze zijn allemaal ongedeerd maar moesten voor hun laatste kampavond uitwijken naar een lokaal van de gidsen. De burgemeester contacteerde de organisatie van het Sfinksfestival. Die was nog aan het afbreken en hebben hun

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen

Okra Wijtschate zette de petanquers in de bloemetjes. De kampioenstitel bij de dames was voor Gisele Feys, Monique Deschildre werd de de koningin.
The post Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist

Op zaterdag 27 juli organiseert horeca- en entertainment ondernemer Ben Mouling opnieuw Oldskool Classics Knokke. Dit keer niet meer in het Knokke-Out café in het Zoute maar wel in Collins Club The Garden in Westkapelle.
The post Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »