Verontwaardiging over gedateerd weerbericht tijdens rust van EK-wedstrijd

Geen weerbericht kort na 20 uur gisteravond, wel middenin de rust van de EK-wedstrijd tussen Spanje en Frankrijk. De ene kijker is vooral misnoegd over het tijdstip, de andere stelt zich vragen bij het weerbericht zelf, dat gedateerd is.

 

Meer krantenkoppen in België

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: waarom zweeg hij 20 jaar?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Zomerzoektocht in teken van Jommeke

De bibliotheek van Gistel organiseert een gratis zomerzoektocht in het teken van stripfiguur Jommeke en zijn vriendjes. Tot en met 31 augustus kan je in de bibliotheek in de Warandestraat zelf de weg vinden naar Zonnedorp, de woonplaats van Jommeke. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen verschillende leuke opdrachten afwerken. Elke deelnemer ontvangt een
The post Zomerzoektocht in

Lees meer »

“Volumineuze vrouwen die grotere porties gewend zijn”: Nederlander kraakt klanten die negatieve recensie geven af

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »