Verborgen Tuinen | De wereld verdwijnt, en alles wordt rustig en stil

12:41 Tijdens de zomervakantie bezoeken we negen weken lang mooie, maar onbekende tuinen in ons land. Vandaag: de tuinen van Freÿr. 

Meer krantenkoppen in België

Vluchten vertraagd, vliegtuigen kapot: wat is er aan de hand bij TUI?

Weer hebben reizigers die met TUI vanuit Zaventem op vakantie wilden vertrekken, urenlang moeten wachten op hun vlucht. En intussen kan TUI niet meer vanuit Antwerpen vliegen, omdat alle drie vliegtuigen defect aan de grond staan. Of hoe de luchtvaartmaatschappij dé pechvogel van het vakantieseizoen lijkt te zijn. Wat is er juist aan de hand? “Mijn inschatting is dat dit

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “Telenet gaat iets moeten doen dat ze nooit eerder hebben moeten doen”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »

Wordt Adeles concert in München afgelast vanavond? “Ze kwam niet opdagen voor repetitie door extreme weersvoorspellingen”

Donkere wolken pakken zich samen boven het optreden van Adele vrijdagavond in München. Ook letterlijk: volgens de weersvoorspellingen zal er een storm over de Duitse stad trekken. En zo komt de aftrap van Adeles concertreeks in het gedrang. Dat de Britse nachtegaal haar generale repetitie heeft afgelast, doet fans vrezen voor een annulatie.

Lees meer »

Knokke-Heist tekent cassatieberoep aan tegen bouw van windturbines langs A11 in Westkapelle: “Afschuwelijk industriële littekens”

Knokke-Heist tekent cassatieberoep aan tegen de bouw van twee windturbines langs de A11 in Westkapelle. “Men creëert afschuwelijk industriële littekens in dit waardevolle agrarische gebied”, zegt het gemeentebestuur.
The post Knokke-Heist tekent cassatieberoep aan tegen bouw van windturbines langs A11 in Westkapelle: “Afschuwelijk industriële littekens” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost verkocht zijn succesvolle wegmarkeringsbedrijf: “Ik heb nog nooit gelogen. Nooit! In mijn hoofd ben ik vrij”

Joost Van Riet is een succesvol ondernemer. Hij bouwde het bedrijfje van zijn vader uit tot één van de grootste firma’s in wegsignalisatie van het land. “Witte lijnen trekken op dat zwarte asfalt, ik deed dat graag. Je kijkt achter je en ziet: een kunstwerk!” Maar hij verkocht zijn zaak. En houdt zich vandaag het liefst op tussen de zwarte

Lees meer »

Ontgoochelde Julie Vanloo wil met Cats terugslaan na nederlaag: “Voorbeeld nemen aan Nina Derwael”

De Belgian Cats zijn maandag met een valse noot gestart aan het olympisch basketbaltoernooi bij de vrouwen op de Olympische Spelen in Parijs. De Belgische basketbalvrouwen liepen in hun opener in Rijsel een blauwtje tegen de olympische debutant Duitsland. Speelster Julie Vanloo was na de wedstrijd aangedaan door de zwakke prestatie.
The post Ontgoochelde Julie Vanloo wil met Cats

Lees meer »