Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.

Vanaf maandag 15 juli komt de Westhoek weer aan bod in het bekende Play4-programma. Een van de drie deelnemende makelaars is Steve Meyus. Hij groeide op in Houthulst, maar woont nu in Sint-Kruis (bij Brugge). De 25-jarige Steve werkt voor Immo François, dat 28 kantoren telt over West- en Oost-Vlaanderen en Brussel.

“Tijdens de opnames opereerde ik vanuit het kantoor in Diksmuide, maar intussen zit ik in het kantoor in de Groenestraat in Zedelgem. Dat kantoor is actief in de regio Zedelgem, Aartrijke, Ichtegem, Eernegem, Torhout, Lichtervelde. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Torhout en Lichtervelde”, zegt Steve, die in het middelbaar nog een metaalrichting volgde.

“Vastgoed was een late roeping. Na mijn middelbaar in metaal, koos ik eerst voor autotechnologie. Dat was minder mijn ding en uiteindelijk maakte ik de switch naar vastgoed. Ik belandde via enkele stages en een periode als jobstudent bij Immo François.”

Drie jonge makelaars

Steve kende het programma al en twijfelde niet om mee te doen. “Enkele collega’s van Immo François namen eerder al deel. Als deze kans zich zou voordoen, zeiden ze me dat ik het niet mocht laten liggen. Uiteindelijk kwam er een oproep en heb ik meteen laten weten dat ik wilde meedoen.”

De opnames volgden in september 2023. “Het was een hele warme week. Collega’s Jason uit Poperinge en Indchara uit Zonnebeke kende ik nog niet, maar het was wel fijn dat we met drie jonge makelaars waren. Het was ook heel leerrijk om onze inzichten uit te wisselen.”

Op het einde van de week weten we wie de weekwinnaar zal zijn. “Als je meedoet aan iets, dan is het om te winnen. De andere twee makelaars zijn natuurlijk niet min. Ik ben letterlijk en figuurlijk het groentje van de drie”, verwijst Steve naar het groene logo van Immo François en het feit dat hij het minst lang in de sector actief is van het drietal.

Kantoorhouder

“Ik ben ambitieus ingesteld en hoop de komende jaren verder te kunnen doorgroeien tot kantoorhouder van Immo François. Vroeger had ik het idee om onder mijn eigen naam iets te starten, maar nu voel ik me prima bij de François-familie en wil ik hier nog lang blijven. Op privé-vlak is het dan weer uitkijken naar ons kindje. Dat is uitgerekend voor oktober.”

De nieuwe afleveringen van ‘Huizenjagers’ zijn vanaf maandag 15 juli te zien op Play4 en GoPlay.

The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Rita en José vieren hun gouden bruiloft

José Gheldof werd geboren op 17 december 1952 in Westvleteren en heeft nog één broer. Rita Kino zag het levenslicht op 14 juni 1953 en groeide samen met haar drie zussen op in Westvleteren. Het koppel leerde elkaar kennen op een bal met Will Tura tijdens de Lovie feesten. Twee dagen na hun eerste kennismaking
The post Rita en

Lees meer »

Aanval op treinverkeer wordt “opgeëist” via e-mail in Franse media: daders mogelijk radicaal-links

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist. Dat bevestigen bronnen bij het dossier aan het Franse persagentschap ‘AFP’. De mail is volgens ‘Le Parisien’ verstuurd vanop een beveiligd platform, dat in het verleden wel vaker door radicaal-links werd gebruikt. Volgens bronnen bij het onderzoek is er van

Lees meer »

Duitser ter dood veroordeeld in Wit-Rusland: video waarin hij bekent, roept vooral veel vragen op

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

“Laatste van zijn generatie”: Medeoprichter van Mexicaans Sinaloa-drugskartel en zoon van drugsbaron ‘El Chapo’ opgepakt in VS

In de Verenigde Staten zijn 2 machtige drugsbarons, onder wie de medeoprichter van het Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, opgepakt. Het gaat om Ismael ‘El Mayo’ Zambada en Joaquín Guzmán Lopez, de zoon van de beruchte drugsbaron ‘El Chapo’, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Justitie. "’El Mayo’ was een van de laatsten van zijn generatie die nog op vrije voeten was", zegt

Lees meer »

Finland verdenkt Russisch schip van schending territoriale wateren

Finland verdenkt een Russisch schip ervan vrijdagnamiddag de Finse territoriale wateren binnengevaren te zijn. In een verklaring van het Finse ministerie van Defensie is te lezen dat de kustwacht het incident onderzoekt “en dat verdere informatie in de loop van het onderzoek vrijgegeven zal worden”. Het incident deed zich voor in het oostelijk deel van de Finse Golf.

Lees meer »

“Zijn komst neemt geen grammetje verdriet weg”: Annelies (42) krijgt nieuwe baby jaar nadat Juliette (4) sterft aan agressieve bacterie

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »

Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen”

Momenteel komt de Lamsoor, ook wel de ‘zwinneblomme’ genoemd in de volksmond, tot bloei in de Zwinvlakte. Deze plant is typisch voor de schorren en vormt gedurende enkele weken, tot eind augustus een groot paars bloementapijt.
The post Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen” appeared first on KW.be.

Lees meer »