Vader brengt drie kinderen om het leven in familiedrama in Sydney

Drie kinderen zijn zondag omgekomen in een woningbrand in Sydney. Vier andere kinderen raakten gewond, zo meldt onder meer BBC. Volgens de politie stak de vader van de slachtoffers het vuur aan en verhinderde hen ervan het huis te ontvluchten. De man wordt beschuldigd van meervoudige moord.

 

Meer krantenkoppen in België

FBI over aanslag op Trump: “Schutter vloog op voorhand met drone rond op rallylocatie en zocht ook informatie op over aanslag op JFK”

Thomas Matthew Crooks (20) die een aanslag heeft gepleegd op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, vloog op voorhand met een drone rond op het terrein waar de rally van Trump doorging. Dat heeft FBI-directeur Christopher Wray gezegd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Crooks zou voor de schietpartij ook online research gedaan hebben naar de moordaanslag op voormalig president John

Lees meer »

“Sarah kon er niet bij zijn, maar ze gaf me haar geluksarmband”: in het spoor van Viktor Verhulst op Tomorrowland

De Chinezen filmden de volle zestig minuten. De Mexicanen zweetten alsof hun leven ervan afhing. Viktor Verhulst (29) wordt over drie dagen 30 en trakteerde Tomorrowland alvast op een rondje. Zijn eerste soloset in Boom – na proefdraaien in Dubai, Ibiza en Saint-Tropez – en gesmaakt door 6.000 fans. Onze festivalreporter week niet van zijn zijde en volgde hem de

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Thomas Huyghe. De televisiemaker mag altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iedere zondag hoeveterras op hoeve Dumoulin: “Kleiner, maar erg gezellig”

Tijdens zomermaanden kan men iedere zondagmiddag langs de Slypsstraat in Moorslede volop genieten van een drankje op het terras van hoeve Dumoulin. Brecht Dumoulin en Nathalie Pollentier van brouwerij Bier en Karakter serveren er onder andere hun bieren. “Al ligt de focus nu vooral op de hoeve die we sinds begin dit jaar runnen.”
The post Iedere zondag hoeveterras

Lees meer »

Tom Ghesquière opent elektrisch laadstation: “Elektrisch rijden wordt de norm”

Brandstoffen zijn als het ware met de moedermelk ingelepeld bij Ardooienaar Tom Ghesquière (42). Opa Roger was de bekende brandstoffen- en kolenhandelaar aan de Kaaie. Vader Johan zette de zaak verder en breidde deze uit met diesel- en benzinepompen. Ondertussen runt Tom de zaak en breidt die nu uit op energieke wijze. Hij opende zopas een laadpunt voor elektrische voertuigen.<br

Lees meer »

Helft fietsen van de fietsbieb van Deerlijk permanent uitgeleend

De fietsbieb van Deerlijk bestaat 1 jaar. “Van de 120 beschikbare fietsjes zijn er momenteel 60 uitgeleend”, verduidelijkt Marc Coppens, die de grote promotor is van dat initiatief. “De fietsbieb is een uitleendienst van fietsjes voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Met een abonnement van 20 euro en een waarborg van 20 euro kan
The post Helft fietsen

Lees meer »