Vaak een koptelefoon op om het geluid van buiten te dempen? Daar zitten toch flink wat nadelen aan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Plottwist in Spa-Francorchamps: George Russell moet na zege vrezen voor diskwalificatie, klimt Max Verstappen nog een plekje?

De Grand Prix van België krijgt mogelijk nog een staartje. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn auto anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Een mogelijk gevolg daarvan is dat hij gediskwalificeerd wordt en teamgenoot Lewis Hamilton wordt uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen finishte in eerste instantie

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen

Op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik zijn er in augustus weer vier Muzikale Zondagen. Covergroepen van de bovenste plank en veel ambiance: dat is het gesmaakte recept .
The post Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste slachtoffertje van mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles krijgt gezicht: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

Eén van de slachtoffertjes van de mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport heeft een gezicht gekregen. Het gaat volgens Britse media om Alice Aguiar (9). Ze overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van het meisje zijn haar ouders “ontroostbaar”. In totaal zijn drie kinderen gestorven als gevolg van de steekpartij.

Lees meer »

Céline Schoefs uit Hasselt danst in openingsceremonie Olympische Spelen

Danseres Céline Schoefs uit Hasselt zal meedansen in de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen. Alle dansers en danseressen van het Franse dansgezelschap Ballet de Lorraine zitten momenteel gretig te wachten om hun dansroutine van 10 minuten uit te voeren aan de Seine. "Vooral heel veel wachten en stress voor de praktische zaken", vat Céline samen.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Massale nachtelijke Russische droneaanval op Kiev: “Voorlopig geen meldingen van schade of slachtoffers”

Rusland heeft in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende golven droneaanvallen op de Oekraïense hoofdstad Kiev afgestuurd. Volgens het militaire bestuur van de stad gaat het om een van de grootste droneaanvallen tot nu toe, waardoor het luchtalarm in de hoofdstad bijna de hele nacht lang afging. Het luchtafweersysteem van de stad heeft volgens de Oekraïense autoriteiten meer dan

Lees meer »

Handdruk en foto met paus afgeblazen, maar 12 Zonhovense misdienaars genieten toch van eucharistieviering in Vaticaanstad

Als enige Belgen hebben 12 misdienaars uit Zonhoven een eucharistieviering bijgewoond die werd voorgegaan door de paus. De viering op het Sint-Pietersplein vormde het hoogtepunt van de pelgrimstocht voor misdienaars. Er werden meer dan 50.000 aanwezigen verwacht. Lange tijd leek het Limburgs gezelschap uitgekozen om met de paus op de foto te gaan, maar die afspraak viel in het water.

Lees meer »